top icon
Επικαιρότητα

Τροποποιήσεις, αναβαθμίσεις και προσθήκες στη γκάμα των μοντέλων BMW

Η BMW ανακοίνωσε ποια είναι τα μοντέλα στα οποία θα πραγματοποιηθούν τροποποιήσεις, αναβαθμίσεις και προσθήκες μέσα στις προσεχείς ημέρες.

Το πρώτο θέμα που «θίγει» ο κατασκευαστής από τη Βαυαρία μέσω των εν λόγω αλλαγών και προσθηκών στη γκάμα των μοντέλων του είναι εκείνο των εκπομπών ρύπων, καθώς από τον Ιούλιο του 2018 όλες οι βενζινοκίνητες BMW θα εφοδιάζονται με φίλτρο παρακράτησης σωματιδίων ούτως ώστε να πληρούν τις προδιαγραφές Euro 6d-TEMP. Θυμίζουμε πως η τεχνολογία BluePerformance και το μπεκ ψεκασμού ουρίας (AdBlue) αποτελούν στοιχείο του βασικού εξοπλισμού σε όλα τα πετρελαιοκίνητα μοντέλα της γκάμας από τον περασμένο Μάρτιο.

Οι προσθήκες στις Χ3 και X4

Με την προσθήκη της εκδοσης M40d, οι διαθέσιμες επιλογές κινητήρων στην Χ3 αυξάνονται από τον προσεχή Ιούλιο στις επτά. Κάτω από το καπό του αυτοκινήτου φιλοξενείται ένας 3λιτρος κινητήρας με απόδοση 326 ίππων και ροπή 680 Nm που εξασφαλίζει επιτάχυνση από στάση έως τα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε χρόνο 4,9 δλ. Από τον Αύγουστο και μετά δε, στη γκάμα της X4 θα αθροιστεί ένας ακόμα 6κύλινδρος ντίζελ «συνθέτοντας» την έκδοση xDrive30d. Η απόδοση του θα είναι 265 ίπποι και η ροπή του 620 Nm.

Αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων

Από τον Ιούλιο οι 3θυρες και 5θυρες 120i θα διατίθενται με τον ως άνω τύπο κιβωτίου ως στοιχείο του βασικού τους εξοπλισμού. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τις εκδόσεις Μ140i. Στη γκάμα της Σειράς 3, το 8άρι Steptronic θα είναι στάνταρ από τις προσεχείς μέρες σε 8 στο σύνολο εκδόσεις, τις 320i Gran Turismo, 320i xDrive Sedan, 320i xDrive Touring και 320i xDrive Gran Turismo. Ανάλογη θα είναι η… τύχη στο εγγύς μέλλον των 330i Sedan, 330i Touring, 340i Sedan και 340i xDrive Sedan.

Στην περίπτωση της Σειράς 4 τα μοντέλα που θα εφοδιάζονται από τη βασική τους έκδοση με το εν λόγω κιβώτιο είναι τα 420i Convertible, 420i xDrive Gran Coupé, 430i Convertible, 430i Gran Coupé, 440i Coupé και 440i xDrive Coupé. Στη Σειρά 5 τα μοντέλα είναι τα 520d Sedan και 520d Touring.

Edition Metropolitan για τη Σειρά 1

Πρόκειται για μια έκδοση η οποία διαθέτει εξοπλισμό που εστιάζει, σύμφωνα με την BMW, στις αστικές μετακινήσεις. Έτσι, θα είναι εφοδιασμένη μεταξύ άλλων με καλούδια και αξεσουάρ, όπως το σύστημα πλοήγησης Business, Park Distance Control, κάμερα οπισθοπορείας, Parking Assistant, Road Sign Detection και Speed Limit Info.

Σειρά 7 Individual και νέα χρώματα για τη Σειρά 5

Η σύνθεση BMW Individual προσφέρει μια εξαιρετικά αποκλειστική ατμόσφαιρα στο εσωτερικό της Σειράς 7 με εξαιρετικά υλικά και έναν καλαίσθητο συνδυασμό χρωμάτων. Η Σειρά 5 αποκτά στην παλέτα των διαθέσιμων επιλογών σε σχέση με τις εξωτερικές επιφάνειες την απόχρωση Frozen Dark Silver, η οποία θα είναι διαθέσιμη και στη Μ5. Για την κορυφαία έκδοση της «5άρας», το «παρών» δίνει και ο απόχρωση Frozen Marina Bay Blue.

BMW Wireless Charging

Το σύστημα ασύρματης φόρτισης για την έκδοση 530e iPerformance θα είναι διαθέσιμο μέσα στη χρονιά. Περισσότερα για αυτό μπορείτε να διαβάσετε κάνοντας κλικ εδώ._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ