top icon
Επικαιρότητα

VW California XXL Concept: Σαν το σπίτι σας

Η VW παρουσιάζει ένα ενδιαφέρον πρωτότυπο, το οποίο φιλοδοξεί να προσφέρει σε εσάς και την οικογένειά σας (ή τους φίλους σας, ασφαλώς) βασιλικές ανέσεις και μοναδικές ευκολίες φιλοξενίας.

Η επίσημη πρεμιέρα του California XXL Concept θα πραγματοποιηθεί αύριο στα πλαίσια του Caravan Saloon που θα ανοίξει τις πύλες του στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας. Χάρη στις σεβαστές του διαστάσεις, αλλά πρωτίστως, χάρη στα αμέτρητα καλούδια που κουβαλά, το ενδιαφέρον αυτό camper της VW υπόσχεται ότι θα σας εξασφαλίσει αξέχαστες μετακινήσεις και διαμονές στο εσωτερικό του.

Εκεί, δηλαδή, όπου κρύβεται η πραγματική μαγεία του. Μέσα στην ευρύχωρη καμπίνα του California XXL, υπάρχουν από ένα άνετο καθιστικό και μια πολυτελή τραπεζαρία, έως και ένα ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο με ντους, νεροχύτη και τουαλέτα. Το γερμανικό camper σας δίνει τη δυνατότητα, επίσης, να προετοιμάσετε το φαγητό ενώ βρίσκεστε εν κινήσει, καθώς διαθέτει μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με εστία αερίου και ψυγεία. Είτε είστε γονιός είτε παιδί, υπάρχει αρκετός χώρος για ξεκούραση που έχει ως σημείο αναφοράς ένα ευρύχωρο και επενδεδυμένο με ξύλο υπνοδωμάτιο στο πίσω μέρος. Μάλιστα, το μεγάλο άνοιγμα του παραθύρου που βρίσκεται εκεί και η πανοραμική οροφή δημιουργούν μια μοναδική αίσθηση ευρυχωρίας και ελευθερίας θέασης.

Το VW California XXL Concept είναι εφοδιασμένο σχεδόν με όλα όσα θέλετε να βρείτε σε ένα όχημα, συμπεριλαμβανομένων υποδοχών 220V και AUX καθώς και θυρών USB. Το «παρών» δίνουν επίσης ένας ενσωματωμένος ψηφιακός προτζέκτορας αλλά και ένας ambient φωτισμός του περιβάλλοντος χώρου στην περίπτωση που θελήσετε να δημιουργήσετε μια ακόμα πιο «ζεστή» ατμόσφαιρα ενώ χαλαρώνετε στο κρεβάτι παρακολουθώντας μια ταινία.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως σε μια ειδικά διαμορφωμένη θέση στο πίσω μέρος της κατασκευής υπάρχει ακόμα και πτυσσόμενο μπάρμπεκιου. «Κρυμμένες» μέσα στην πόρτα του χώρου αποσκευών υπάρχουν και δύο καρέκλες για χρήση σε υπαίθριο κάμπινγκ. Στην πόρτα του χώρου αποσκευών βρίσκονται και δύο καρέκλες, οι οποίες «πάνε πακέτο» μ' ένα τραπέζι που μπορεί να μετακινηθεί εκτός οχήματος κατά τη διάρκεια των θερμών ωρών της ημέρας. Για τις κρύες, πάντως, φροντίζει η ενδοδαπέδια θέρμανση, η οποία θα σας προσφέρει την απαραίτητη ζεστασιά.

Περνώντας στα πιο συνηθισμένα αξεσουάρ του California XXL Concept, αξίζει να αναφέρουμε πως την κίνηση προσφέρει ένας 2λιτρος πετρελαιοκινητήρας με απόδοση 177 ίππους και 410 Nm ροπής, ο οποίος μεταφέρει την κίνηση και στους τέσσερις τροχούς με την αρωγή του γνωστού συστήματος τετρακίνησης 4Motion της VW.

Προς το παρόν, η γερμανική εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει τυχόν προθέσεις της ώστε το εντυπωσιακό, ομολογουμένως, California XXL να μπει στη γραμμή παραγωγής._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ