top icon
Επικαιρότητα

VW Golf R Variant Performance 35

Δεν πρόκειται για ένα νέο μοντέλο, αλλά για μια one-off κατασκευή με δίλιτρο TSI κινητήρα των 350 ίππων, που θα παρουσιαστεί στο διάσημο φεστιβάλ Wörthersee.

Στην ευρωπαϊκή Μέκκα των βελτιωμένων οχημάτων δεν είναι είδηση να δεις υπερενισχυμένα και πολύ παράξενα αυτοκίνητα, τα οποία σκοπό έχουν να δείξουν το επίπεδο τεχνολογίας των ανά τον κόσμο κατασκευαστών και των εξιδεικευμένων ομάδων εργασίας. Στην περίπτωσή μας, οι μαθητευόμενοι του Sachsen στη Γερμανία δημιούργησαν ένα VW Golf Variant με πληθώρα εντυπωσιακών στοιχείων. Tο one-off μοντέλο διαθέτει από πλευράς εξωτερικής εμφάνισης μια πρωτότυπη διχρωμία, σε συνδυασμό με ζάντες από ελαφρύ κράμα αλουμινίου και σύστημα πέδησης υψηλών επιδόσεων, με κόκκινες δαγκάνες.

Η ισχύς παρέχεται από ένα αναβαθμισμένο δίλιτρο TSI κινητήρα, που έχει ρυθμιστεί να παράγει 350 ίππους. Η Volkswagen δεν έδωσε λεπτομερείς προδιαγραφές, εκτιμάται όμως ότι ο κινητήρας συνδυάζεται με ένα εξατάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, ενώ βέβαια υπάρχει και το σύστημα τετρακίνησης 4Motion. Με βάση τα παραπάνω, το αυτοκίνητο επιταχύνει από στάση έως τα 100 χιλιόμετρα ανά ώρα σε λιγότερο από 5,1 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική του ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χιλιόμετρα την ώρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ