top icon
Επικαιρότητα

Yamaha MOTIV.e city car

Mια συνεργασία της Yamaha Motor Company και της Gordon Murray Design δείχνει στην έκθεση του Τόκιο μια άλλη άποψη για το μικρό αυτοκίνητο πόλης.

Mια συνεργασία της Yamaha Motor Company και της Gordon Murray Design δείχνει στην έκθεση του Τόκιο μια άλλη άποψη για το μικρό αυτοκίνητο πόλης. Φιλοδοξία των κατασκευαστών του MOTIV.e είναι να δημιουργήσουν νέα δεδομένα στα μικρά τετράτροχα. Το city car που βρίσκεται στο Τόκιο διαθέτει ηλεκτροκινητήρα ισχύος 36 ίππων, με τον οποίο μπορεί να αναπτύξει τελική ταχύτητα 105 χιλιομέτρων την ώρα, ενώ επιταχύνει από στάση έως τα 100 χιλιόμετρα την ώρα σε 15 δευτερόλεπτα. 

Η αυτονομία του μικρού πισωκίνητου αυτοκινήτου ανέρχεται στα 100 χιλιόμετρα και ο χρόνος φόρτισής του έχει διάρκεια τριών ωρών, που μπορούν να γίνουν μια στη γρήγορη διαδικασία. Είναι διθέσιο και το βάρος του φθάνει τα 730 κιλά. Ο κύκλος στροφής του είναι 7,5 μέτρα και φυσικά είναι εξοπλισμένο με ESP.

Το ελαφρύ πλαίσιο του MOTIV.e είναι κατασκευασμένο με βάση το σύστημα iStream, που μεταξύ άλλων ενσωματώνει και στοιχεία από τη Formula 1 προσφέροντας νέα επίπεδα ασφάλειας, δυναμικής οχήματος και ευελιξίας παραγωγής, παράλληλα με χαμηλό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ
Μήκος: 2.690 χλστ.
Πλάτος: 1.470 χλστ.
Ύψος: 1.480 χλστ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ