top icon
Επικαιρότητα

Ζάντες από carbon για το… λαό!

Δε χρειάζεται πλέον να είστε ένας από τους 500 τυχερούς ιδιοκτήτες που θα αγοράσουν το νέο Ford GT για να απολαύσετε τις… υπηρεσίες των ανθρακονημάτινων ζαντών της Carbon Revolution.

Μέχρι πρότινος τα μοναδικά αυτοκίνητα παραγωγής που μπορούσαν να εξοπλιστούν από… γεννησιμιού τους με ζάντες κατασκευασμένες από carbon ήταν αφενός η εξωτική και σπάνια Agera R της σουηδικής Koenigsegg, αφετέρου το νέο Ford GT, σε συνδυασμό με τη μακράν πιο φθηνή Mustang Shelby GT350R. Από σήμερα, όμως, χάρη στην αυστραλιανή εταιρεία Carbon Revolution, η οποία δραστηριοποιείται στις ΗΠΑ μέσω ενός δικτύου που απαρτίζεται μέχρι σήμερα από 20 καταστήματα, μπορείτε και εσείς, με το ανάλογο ασφαλώς τίμημα, να παραγγείλετε για τον δικό σας τετράτροχο σύντροφο τους ανθρακονημάτινους τροχούς της αρεσκείας. Είτε για αισθητικούς, είτε για περισσότερο ουσιαστικούς λόγους που συνδέονται άμεσα με τη μείωση της μη αναρτώμενης μάζας και φυσικά με την εξοικονόμηση ενέργειας έως 25%.

Πόσο κοστίζει μια τέτοια αναβάθμιση; Το πιο φθηνό σετ ανθακονημάτινων και πενταμπούλωνων για την περίσταση ζαντών που είναι διαθέσιμο σήμερα προς πώληση από την Carbon Revolution τιμολογείται, ούτε λίγο ούτε πολύ, στα 11.800 δολάρια. Ήτοι, κοντά στα 10.800 ευρώ. Όσο κοστίζει δηλαδή στη χώρα μας ένα… ολόκληρο Fiat Panda 1.2! Όσοι ενδιαφέρονται δε για την απόκτηση τεσσάρων μονομπούλωνων ανθρακοημάτινων ζαντών με τη διακριτική ονομασία «CR-9» που είναι διαθέσιμες για όλα τα μοντέλα της Porsche, το κόστος ξεκινά από τα 12.700 ευρώ. Καλές αγορές!_Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ