top icon
Επικαιρότητα

«Εντοπίστηκε» η νέα Ferrari F12 Speciale

Χωρίς ίχνος καμουφλάζ, η νέα F12 Speciale εθεάθη για πρώτη φορά στο Maranello, εντός των εγκαταστάσεων της Scuderia Ferrari.

Ο φωτογραφικός φακός έρχεται με τον καλύτερο τρόπο να επαληθεύσει την προ ολίγων μόλις ημερών ανάρτησή μας (περισσότερο μπορείτε να διαβάσετε εδώ) αναφορικά με την «ειδική» έκδοση της F12 που πυρετωδώς ετοιμάζουν οι Ιταλοί της Ferrari. Η πρώτη φωτογραφία της νέας Speciale, η οποία δημοσιοποιήθηκε σήμερα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αποκαλύπτει ένα πιο αγριεμένο παρουσιαστικό, με αεραγωγούς για καλύτερη ψύξη και απαγωγή της θερμότητας στα φτερά, πιο επιθετικό διαχύτη αέρα πίσω και επιθετικό σπόιλερ εμπρός. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, δεν θα πρόκειται για κάποιο μοντέλο περιορισμένης παραγωγής, αλλά για μια… κανονική Ferrari που θα πλαισιώσει υποδειγματικά την υπάρχουσα F12 Berlietta.

Από εκεί και πέρα, το αμάξωμα αναμένεται να είναι ελαφρύτερο έως και 200 κιλά. Την ίδια στιγμή, ο γνωστός 12κύλιδρος κινητήρας των 6,2 λίτρων είναι πολύ πιθανόν να αποδίδει περί τους 30 ίππους παραπάνω σε σχέση με τον «απλό». Κατά πάσα πιθανότητα, η νέα F12 Speciale θα είναι και η τελευταία σύγχρονη ατμοσφαιρική Ferrari, καθώς τα 12κύλινδρα μοντέλα που θα δούμε στο εγγύς μέλλον θα φέρουν υβριδική καρδία. ενώ ήδη τόσο η California T όσο και η νέες 488 (GTB και Speciale) «φορούν» έναν υπερτροφοδοτούμενο V8 κινητήρα._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ