APR έγραψε:Στο group 1 τρεχει οπως εβγαινε στην παραγωγη του .
Πάντως στην περίπτωση του δικού μου (Fiesta mk1 1100) έχουν ομολογκαριστεί τα 2πλα 36αρια και για το Group 1.
APR έγραψε:Στο group 1 τρεχει οπως εβγαινε στην παραγωγη του .
PyrgiotisRS έγραψε:Στη ΦΙΛΠΑ το οριο πινακίδων είναι τα 30 χρόνια.
Για την ΕΛΠΑ υποτιθεται οτι ειχε ''κλειδώσει'' στο 1981 αλλά με το νέο κανονισμό sporting (εώς '85) δεν ξέρω, ίσως μπορεί και το '83αρι.
APR έγραψε:Στο group 2 επιτρεποντε τα περισσοτερα καρμπυρατερ (ειναι ελευθερα δηλ. , καθως κι η πολλαπλη εισαγωγης ) δεν χρειαζεται να υπαρχει ομολογκαρισμενο τιποτα σχετικο μ'αυτα και φυσικα ελευθερος εκκεντροφορος (τι να τα κανει τα 40αρια με την ιδια διαρκεια αναπνοης-εκπνοης).
APR έγραψε:Για το fiesta 1100 με ομολογκαρισμενα διπλα .... στο group 1θα ηθελα να δω την ομολογκασιον ........εκτος κι αν μας γραψει ο Χ.Πλατης σχετικα , που το εχει φαει στην μαπα απ'τα παιδικα του χρονια και δεν χρειαζεται φωτο .....
nass έγραψε:APR έγραψε:Για το fiesta 1100 με ομολογκαρισμενα διπλα .... στο group 1θα ηθελα να δω την ομολογκασιον ........εκτος κι αν μας γραψει ο Χ.Πλατης σχετικα , που το εχει φαει στην μαπα απ'τα παιδικα του χρονια και δεν χρειαζεται φωτο .....
Και μένα μου φάνηκε κουφό... Και όμως, το Fiesta 1.1 (αρ. Δ.Α. 5256) έχει αναγνωρισμένα στο group 1 2 διπλά Weber 36 DCNFA και αντίστοιχη πολλαπλή εισαγωγής
platis έγραψε:Σταρλετ ιστορικο με 40 αρια ειναι ΟΚ μονο αν ειναι στρογγυλοφαναρο η κοντομουρικο με τετραγωνα φαναρια (DL) . To μακρυμουρικο (DX) λογω της ομολογκασιον του στο Α δεν μπορει ν αλλαξει καρμπυρατερ και να βαλει διπλά.
40αρια οριζοντια για δυναμη (προβλημα οτι δεν χωρανα χοανες και φιλτρα), 40 καθετα και δη Dellorto για ροπη. Ο 300 ΚΕΝΤ καλος, αλλά θελει 5,1 για το χωμα και 4,7 για ασφαλτο, αλλά οχι το μεγιστο βυθισμα στις 110, καλυτερα 105-106 μοιρες. Οτι αλλο στη διαθεση σας.
Επιστροφή στο Ελληνικοί Αγώνες
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες