Michael-Amott έγραψε:...
Εσυ μπορεις να ξερεις να οδηγεις (δεν το αμφισβητω..),
αυτο ομως δεν μπορει να ισχυει για ολους!!Αν ο καθενας που ΗΞΕΡΕ να οδηγει εκανε του κεφαλιου του...τοτε πιαστο αυγο και κουρευτο!

Μαστορα, εγω δεν σου ειπα να κανει ο καθενας το ιδιο επειδη ολοι (νομιζουν οτι) ξερουν να οδηγουν, ειπα οτι το κανω εγω και εξηγησα ΓΙΑΤΙ το κανω. Δεν εχω την απαιτηση να συμφωνησετε ολοι, αλλα ουτε εγω συμφωνω μαζι σας.
afonic έγραψε:ΕΚΤΟΣ αν ο ιδιοκτητης δεν γνωριζε οτι του πηρε το αυτοκινητο αυτος που το πηρε. Σε αυτη την περιπτωση τα ζηταει απο τον οδηγο που πηρε το αυτοκινητο εν αγνοια του κατοχου.
Ο ιδιοκτήτης μπορεί να δώσει το όχημα του μόνο σε κάτοχο διπλώματος. Αν αυτός δεν έχει δίπλωμα γίνεται μήνυση στον ιδιοκτήτη από την τροχαία. Ακόμα και σε μηχανάκι, πόσο μάλλον σε αυτοκίνητο. Σε αντίθετη περίπτωση πρέπει ο ιδιοκτήτης να καταθέσει μήνυση για κλοπή σε αυτόν που το πήρε.
Επίσης από εμπειρία του πατέρα μου άμα τρακάρεις με κάποιον που δεν έχει δίπλωμα, ακόμα και να φταις, δεν τον πληρώνεις δεκάρα.
Αυτο μπορεις να μας το εξηγησεις λιγο, πως και τι εγινε? Γιατι τοσο καιρο αλλα λεμε.
charmak66 έγραψε:kacey, δηλαδή δίπλωμα για το αυτοκίνητο έβγαλες μόνο και μόνο επειδή υπάρχει πιθανότητα να σε ελέγξουν;

Εσυ για ποιον λογο λες να εβγαλα? Γιατι η σχολη οδηγησης με εμαθε να οδηγαω (

), γιατι ο τροπος εξετασης πραγματικα διαχωριζει αυτους που ξερουν να οδηγουν ΣΩΣΤΑ απο αυτους που δεν ξερουν (:ysterical:

), ή επειδη το ροζ χαρτακι με επεισε οτι ξερω να οδηγω ενω πριν το αποκτησω θεωρουσα οτι δεν ξερω να οδηγω (:ysterical:

)? ΦΥΣΙΚΑ και το εβγαλα επειδη αμα με πιασουν χωρις, θα εχω τις συνεπειες του νομου. Οι τρεις ανωθεν λογοι ειναι ο ενας πιο πολυ για γελια απο τον αλλο αρα κατ'εμε, δεν ισχυουν και δεν επαιξαν ρολο στην αποφαση μου να παω να βγαλω διπλωμα.
ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ λοιπον, επειδη ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ οτι θα μου κανει κανεις τιποτα που οδηγω
το συγκεκριμενο οχημα υπο τις συγκεκριμενες συνθηκες, δεν ασχολουμαι με το θεμα. Ειδικα απο την στιγμη που γνωριζω οτι ακομα και αν με στειλουν στο δικαστηριο, μπορω να παω, να βγαλω διπλωμα και να αθωωθω. ΤΟΤΕ θα εχω εναν ΑΡΚΟΥΝΤΩΣ σοβαρο λογο να παω να βγαλω διπλωμα.
ΥΓ Οταν μου συγκρινεις την οδηγηση
αυτοκινητου που κανω
καθημερινα και σε
ολη την Ελλαδα, με την οδηγηση
παπιου που το χρησιμοποιω
για να παω στο ψιλικατζιδικο και στο video club της γειτονιας, αντε και μεχρι την τραπεζα της γειτονιας, sorry αλλα δεν μπορω να κατσω να το συζητησω αλλο σοβαρα το θεμα. Αν ειναι δυνατον...