nightwalker έγραψε:pad έγραψε:Ναι έχει πολλά χλμ.
Το πιο απίστευτο όμως ήταν μια le mans blue E39 M5,από την Ζαχάρω.Το αυτοκίνητο ήταν στην κυριολεξία σαν καινούργιο.(95.000χλμ)
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/925363/Δεν λέω τπτ άλλο.Όποιος το δεί από κοντά θα καταλάβει.Όσο για την τιμή....

(δεν λέω τπτ παραπάνω γιατί έχουμε άπιστους Θωμάδες

)
Κρίμα πάντως

ΜΟΝΟ ένα "πρόβλημα" έχει...είναι εκτελωνισμένη το 2008,και έχει τεκμήριο 28Κ.(μπορεί και λίγο λιγότερο,αλλά και πάλι μεγάλο τεκμήριο)
Και αν επιτρεπεται γιατι Ρεθυμνιωτικες πινακιδες?Αν βρισκεται Ζαχαρω και εκτελωνιστηκε το 2008,τοτε εχει περασει και απο Ρεθυμνο..Μηπως εχουν "περασει" και καμποσα παραπανω χιλιομετρακια απο την πλατη της?
Kαι τί έγινε αν έχει 140000 χλμ (που δεν έχει....) ένα αυτοκίνητο 5000cc με κινητήρα που για να τον ζορίσεις θέλεις πολλά καντάρια "φρύδια"
Σού θυμίζω ότι μιλάμε για αυτοκίνητο αξίας αρκετά μεγαλύτερης από 100000 ευρώ προ 9ετίας, και η κατάστασή του (άριστη) είναι εμφανής και δηλώνεται από άτομο που το έψαξε!
Το παράδειγμα αυτό είναι ιδιαίτερα χαρακτηριστικό της νέας κατάστασης----τα μεταχειρισμένα (ιδίως των >2000 κυβικών έχουν κατακρημνισθεί, και πλέον ένας αγοραστής μέσου (δηλωμένου) εισοδήματος μπορεί να απολαμβάνει αυτοκίνητα που είναι αστεία φθηνά σε σχέση με την μηχανολογική αξία τους.....σε προσωπικό επίπεδο λυπάμαι, που για άλλη μια φορά είμαι ασταθής στα επαγγελματικά μου, άλλως θα μού επιτρέψεις (γενικά μιλώντας, και όχι ειδικά...) να προτιμώ με χέρια, πόδια και ότι άλλο έχω μια Μ5 100000 χλμ 10ετίας από μια πχ C4 , Polo ,Kia 1.2-1.6 (τυχαία παραδείγματα...) καινούργια!