Τον Ιουνιο του 2009 αγορασα ενα μεταχειρισμενο απο τα Auto Used Pazaropoulos. Ειχε προηγηθει αγορα αλλου αυτοκινητου 6 μηνες πριν απο αλλο καταστημα τηε ιδιας εταιριας. Αν και δεν ειχα μεινει ικανοποημενος στα διαδικαστικα τη πρωτη φορα, πηγα εκει γιατι μονο εκει βρηκα το αμαξι που εψαχνα (Skoda Fabia Reflex) διαθεσιμο. Οταν το παρελαβα (απο το καταστημα Παιανιας) 25 ημερες μετα(!) (ουτε καινουργιο να ηταν), διαπιστωσα πως υπηρχε διαθεσημο μονο ενα κλειδι. Το χεροτερο ομως ηταν πως ο δεικτης βενζινης ηταν ελλατωματικος. Αυτο το διαπιστωσα λιγες ωρες αργοτερα. Απο την επομενη ξεκινησα ενα σηριαλ επαφων για να διορθωθει το προβλημα. Αρχικα με παρεπεμψαν συο συνεργειο τους στο Ρεντη. Εκει περιμενα 2 ωρες και 45 λεπτα για να διαπιστωσουν οτι δεν προκειτε για το φλοτερ (ο δεικτης λειτουργουσε αναποδα με κινδυνο να μεινω και 2 φορες). Δεν βρηκαν ομως την αιτια. Επιπροσθετα ο μηχανικος εκει νεκρωσε τελειως το οργανο της βενζινης μη εχοντας πλεον τη παραμικρη ενδειξη (ουτε απο το trip computer).Παρ'οτι μου ειπαν πως θα με ειδοποιησουν για νεο ραντεβου περιμενα ματαια αλλα τιποτα. Τους παιρνω λοιπον λεγοντας τους συν τοις αλλοις πως μου ειπαν απο τη Βιαμαρ πως θα επρεπε να καλυψουν το κοστος της αντικαταστασης (το πορισμα της Βιαμαρ ηταν πως θελει αλλαγη ολο το καντραν, πραγμα που παραδεχτηκε μετα και ο Παζαροπουλος). Με ρωτησαν κιολας ως τι το ανεφερε αυτο η Βιαμαρ και οταν τους "θυμησα" πως ειναι ο αντιπροσωπος, το εκαναν γαργαρα! Εν τω μεταξυ εχουμε φτασει στον Σεπτεμβριο, ουτε το 2ο κλειδι που ειχαν υποσχεθει ειχαν φροντισει να κοιταξουν (οδηγειται απο 2 ατομα το αμαξι) και ενω τους ειπα πως θα τους επιστρεψω το αυτοκινητο με παρεπεμψαν στο γενικο διευτηντη μεταχειρισμενων (ή κατι τετοιο). Με διαβεβαιωσε λοιπον σε απολυτο τονο πως θα λυθει συντομα το προβλημα. Ακομα περιμενω.......Απο τα ατελειωτα τηλεφωνα που τους εχω κανει (μεχρι και να μου στειλουν την αδεια με courier εγω τους "κυνηγουσα" Θελαν ενα μηνα για να κανουν τη μεταβιβαση??? Ελεος!) μονο μια (1) φορα καναν το κοπο να τηρησουν την υποσχεση τους να με παρουν τηλεφωνο εκεινοι.
Θελω επισης να καταγγειλω το εξης. Πηγαινοντας εκει (και δινοντας ενα χιλιαρικο προκαταβολη) τους ρωταω τι δινω και για τα εξοδα (μεταβιβαση δεν ισχυε τοτε). Μου λεει 100 ευρω τα οποια και του δινω. Ρωταω "ειμαστε οκ?" "Ναι" μου λεει!
Ενα μηνα μετα ομως μου ερχετε μια καρτα (Visa Pazaropoylos) χωρις να με εχουν προιδεασει, η οποια εχει και "φεσι" 239 ευρω για εξοδα τραπεζας. ΚΑΜΙΑ προειδοποησει και ΚΑΜΙΑ ενημερωση......Ετσι στα μουλωχτα!
Μπραβο λοιπον σε καποιους που σεβονται και εκτιμουν τους ελατες τους. 2 φορες εκανα το λαθος. Τριτη φορα ΔΕΝ εχει κυριε Παζαροπουλε, ουτε για καινουργιο!