Ο όμιλος Piaggio ανακοίνωσε ότι από τις 7 Ιανουαρίου ο Massimo Rivola θα αναλάβει τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου στην Aprilia Racing φέρνοντας στο MotoGP την πολυετή του εμπειρία από την F1.

Ο 47χρονος σήμερα Massimo Rivola είναι πτυχιούχος στον τομέα της διοίκησης επιχειρήσεων και επί 21 χρόνια και για περισσότερα από 300 GP έχει υπηρετήσει από ποικίλα πόστα το πολύχρωμο τσίρκο της F1. Και συγκεκριμένα, σε θέσεις-κλειδά στις Minardi και Toro Rosso, ενώ από το 2009 και για επτά χρόνια «μεταπηδά» στη Scuderia Ferrari αναλαμβάνοντας χρέη αγωνιστικού διευθυντή - ο μακροβιότερος στη ιστορία της ομάδας. Το 2016 αναλαμβάνει για λογαριασμό της Ferrari επικεφαλής της Ακαδημίας Οδηγών, και πλέον, ύστερα από τρία χρόνια επιτυχημένης θητείας σε αυτή, επωμίζεται από τις αρχές του επόμενου έτους χρέη CEO στην Aprilia Racing με σημαντικότερες αρμοδιότητες τις δραστηριότητες της στο MotoGP.

Στην ανακοίνωσή του, το Piaggio Group αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:

«Ο διορισμός του Rivola, ο οποίος φέρνει στο MotoGP την τεράστια εμπειρία του από τη Formula 1, είναι ένα ακόμα σημαντικό βήμα στην πορεία ενοποίησης του τμήματος αγωνιστικών δραστηριοτήτων της ομάδας του Noale και της δέσμευσης του ομίλου Piaggio για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων στο MotoGP.

Με την προσθήκη αυτή, η Aprilia Racing συνεχίζει να αναπτύσσεται μετά την υπογραφή του Andrea Iannone, ο οποίος θα έχει μαζί του τον Aleix Espargaró καθώς και τον Bradley Smith ως δοκιμαστή. Επίσης, σημαντική είναι και η προσθήκη δύο νέων crew chiefs με αποδεδειγμένη εμπειρία, των Antonio Jimenez και Fabrizio Cecchini»._Χ.Α.

H Volvo αποφάσισε κάθε νέο αυτοκίνητο της να διαθέτει πλέον ανώτατο όριο ταχύτητας τα 180 χλμ./ώρα. Πιστεύετε πώς αυτό θα συνεισφέρει στην μείωση των θανάτων και των σοβαρών τραυματισμών από τροχαία ατυχήματα;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά