2ΤΡΟΧΟΙ Αγώνες

MotoGP: ΚΤΜ και Tech 3 παρουσιάζουν τις μοτοσικλέτες του 2019

Σε προγραμματισμένη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Αυστρία, η KTM, μαζί με τη δορυφορική της ομάδα, την Tech 3, παρουσίασαν το livery των μοτοσικλετών που υποστηρίζονται από την Red Bull με τις οποίες οι Johann Zarco-Pol Espargaro και Hafizh Syahrin-Miguel Oliveira θα δώσουν το «παρών» το 2019 στις πίστες του MotoGP.

Η ΚΤΜ και η δορυφορική της ομάδα, η Tech 3, που από φέτος θα έχει την υποστήριξη των Αυστριακών, παρουσίασαν στην έδρα της πρώτης στο Mattighofen το φετινό livery των μοτοσικλετών τους. Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν επίσης και οι ομάδες των μικρότερων κατηγοριών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μοτοσικλετών που υποστηρίζονται τόσο από την KTM, όσο και από την Red Bull - δηλαδή, η ομάδα Ajo στη Moto2 και Moto3, καθώς και εκείνη της Tech 3 στη μεσαία κλάση του θεσμού.

Στο MotoGP τα χρώματα της εργοστασιακής ομάδας της KTM (Red Bull KTM Factory Racing) δεν παρουσιάζουν αλλαγές σε σχέση με τις περασμένες χρονιές. Αντίθετα, το μαύρο χρώμα που κυριαρχούσε επί πολλά χρόνια στις μοτοσικλέτες της πρώην Monster Yamaha Tech 3 αντικαθίσταται πλέον από τους μπλε-ασημί χρωματισμούς της Red Bull (εξ ου και η επίσημη ονομασία Red Bull KTM Tech 3) που παραπέμπουν ευθέως στους αντίστοιχους της Toro Rosso στο Π.Π. της F1.

«Οι αγώνες είναι στο DNA μας. Βλέπουμε στην τηλεόραση ή στο internet πόσα  δέκατα του δευτερολέπτου λείπουν και αυτό πραγματικά μας οδηγεί να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να φτάσουμε στην κορυφή του βάθρου. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας και αυτό μας οδήγησε στην επιτυχία τα τελευταία τριάντα χρόνια. Στον κόσμο του MotoGP όμως είμαστε ακόμα αρχάριοι: αυτός είναι μόλις ο τρίτος χρόνος μας.

«Πρόκειται για ένα πενταετές πρόγραμμα και μέχρι το τέλος θέλουμε να δούμε βάθρα. Για την επικείμενη αγωνιστική περίοδο θα ήθελα να δω αποτελέσματα σε μονοψήφιες θέσεις», δήλωσε ο CEO της ΚΤΜ, Stefan Pierer.

Η εργοστασιακή ομάδα της KTM έχει ως επίσημους δοκιμαστές της στο MotoGP τον Mika Kallio και τον Ισπανό, Dani Pedrosa, που στα τέλη του 2018 εγκατέλειψε τους αγώνες - όχι όμως και τις πίστες._X.A.

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου