2ΤΡΟΧΟΙ Αγώνες

Τραγικό δυστύχημα στο Pikes Peak

Ο Κάρλιν Νταν, αναβάτης της Ducati έχασε τη ζωή του σε τραγικό δυστύχημα στη φημισμένη ανάβαση του Pikes Peak, στο Κολοράντο των Η.Π.Α.

Τραγική απώλεια για το μηχανοκίνητο αθλητισμό και την οικογένεια της Ducati. Ο Κάρλιν Νταν (Carlin Dunne), επί σειρά ετών αναβάτης της ομάδας, έχασε τη ζωή του σε τραγικό δυστύχημα χθες Κυριακή, λίγα μόλις μέτρα πριν τον τερματισμό της φημισμένης ανάβασης του Pikes Peak, στο Κολοράντο των Η.Π.Α.. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νταν απείχε ελάχιστα πριν επιτύχει το στόχο του, που ήταν η κατάρριψη του ρεκόρ ανάβασης, πιλοτάροντας μία Streetfighter V4, σε επίπεδο πρωτότυπου.

Η Ducati είχε κτίσει μία σημαντική παράδοση επιτυχημένων εμφανίσεων στο Pikes Peak, έχοντας κερδίσει τον αγώνα συνολικά οκτώ φορές από το 2008, με την πιο πρόσφατη μόλις πέρσι. Αρκετές από αυτές τις φορές νικητής ήταν ο Κάρλιν Νταν, ένας από τους πλέον επιτυχημένους αναβάτες στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, με καριέρα τόσο στο μηχανοκίνητο αθλητισμό όσο και ως «στάντμαν» σε ταινίες δράσης. Χαρακτηριστικά, στη home page της ιστοσελίδας του (www.carlindunne.com) ο Νταν ανέφερε ότι στο παλμαρέ του έχει 2 νίκες στο διάσημο αγώνα Baja 1000, 3 νίκες στο Pikes Peak, 6 ταινίες δράσης, 3 παγκόσμια ρεκόρ και 28 σπασμένα κόκαλα.

Η Ducati αποχαιρέτισε τον άτυχο αναβάτη φιλοξενώντας τη φωτογραφία του στη home page του επίσημου website της μάρκας, με το μήνυμα Ciao, Carlin.

 

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου