top icon
Επικαιρότητα

Aprilia Days: Ένας Μάρτιος που θα σας κάνει να πάρετε Aprilia

Η Aprilia παρουσιάζει την προωθητική ενέργεια Aprilia Days, μια ειδική περίοδο αποκλειστικών πλεονεκτημάτων που θα διαρκέσει όλο το Μάρτιο.

Πρόκειται για μία απίστευτη ευκαιρία για τους φίλους των ιταλικών μοτοσυκλετών, που κατά την περίοδο της προωθητικής ενέργειας θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να οδηγήσουν τα μοντέλα της Aprilia, αλλά και να επωφεληθούν από μοναδικά πλεονεκτήματα αν αποφασίσουν να αγοράσουν ένα από αυτά. Τα αποκλειστικά οφέλη αφορούν όλη τη γκάμα, από τα τετρακύλινδρα RSV4 και Tuono V4 1100, σημεία αναφοράς στις κατηγορίες τους, μέχρι τα 125άρια RS και Tuono για τους νεότερους αναβάτες, χωρίς βέβαια να εξαιρούνται τα δικύλινδρα Shiver και Dorsoduro 900, εγγύηση διασκέδασης και επιδόσεων.

Πολλά τα δώρα

Κατά τη διάρκεια των Aprilia Days, τα RSV4 και Tuono V4 1100 προσφέρονται με δώρο εξάτμιση Slip-On Akrapovic, εγκεκριμένη για χρήση σε δρόμο, με αγωνιστικές επιδόσεις και απίστευτο ήχο! Τα ευέλικτα δικύλινδρα 900άρια, το πολυχρηστικό Shiver 900 και το κατ’ εξοχήν fun bike Dorsoduro 900, προσφέρουν συνδεσιμότητα με απίστευτες δυνατότητες, αφού η τιμή αγοράς περιλαμβάνει την Πλατφόρμα Πολυμέσων της Aprilia! Σημαντικά όμως είναι τα πλεονεκτήματα και για τα μοντέλα μικρότερου κυβισμού, τα πρώτα όπλα των νεότερων αναβατών που ακολουθούν τις νέες τεχνολογίες: το επιθετικό RS 125 και το μικρό street fighter Tuono 125 προσφέρονται με δώρο το κιβώτιο QuickShift, το καινοτομικό σύστημα ηλεκτρονικής αλλαγής ταχυτήτων, δοκιμασμένο από την Aprilia στις αγωνιστικές πίστες, αλλά και την Πλατφόρμα Πολυμέσων Aprilia, που επιτρέπει τη διασύνδεση της μοτοσυκλέτας με το smartphone! Τα πλεονεκτήματα όμως δεν τελειώνουν εδώ, καθόσον η Aprilia προσφέρει δωρεάν για όλα τα μοντέλα πάνω από 50cc 4 χρόνια εγγύηση και 4 χρόνια οδική βοήθεια!

Στην ιστοσελίδα http://www.aprilia.com/gr_EL/landing/aprilia/ μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις λεπτομέρειες και τα σημεία πώλησης Aprilia που συμμετέχουν στην ενέργεια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ