top icon
Επικαιρότητα

Διπλή εκδήλωση Μοτοσικλέτας τον Ιούνιο

Μια διπλή διοργάνωση στην Αθήνα στα μέσα Ιουνίου έρχεται να προσφέρει στους φίλους των δύο τροχών μοναδικό θέαμα και συγκινήσεις.

Η Demand Events αναγγέλλει δύο σημαντικές μοτοσικλετιστικές διοργανώσεις, αμφότερες στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο πρόσφατα ανακαινισμένο αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι. Το διάστημα 15 έως 17 Ιουνίου θα γίνει εκεί το Scooter Festival & Electric Bike Show και μία εβδομάδα μετά, 20 έως 23 Ιουνίου, η αγαπημένη όλων εκδήλωση Ημέρες Μοτοσικλέτας. Με τον τρόπο αυτό, οι φίλοι των δύο τροχών θα έχουν τη δυνατότητα μέσα σε μία εβδομάδα να δουν ότι νέο υπάρχει στην αγορά και να ενημερωθούν για το μέλλον που έρχεται και που δεν είναι άλλο από αυτό της ηλεκτροκίνησης. Μείνετε συντονισμένοι εδώ http://motorcycleevents.gr/ για περαιτέρω πληροφόρηση, το καλοκαίρι αναμένεται με μεγάλο μοτοσυκλετιστικό ενδιαφέρον.

Scooter Festival & Electric Bike Show, 15-17 Ιουνίου

Θα είναι εκεί scooter, μικρές μοτοσικλέτες αλλά και ηλεκτροκίνητα. Μαζί και μια μεγάλη έκθεση με κλασικές και custom Vespa από την Αθηναϊκή Λέσχη, έκθεση με μικρά σε κυβισμό κλασικά μοντέλα από τη Λέσχη Φίλων Κλασικής Ιαπωνικής Μοτοσυκλέτας αλλά και custom παπιά μοναδικής έμπνευσης. Παράλληλα θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για test ride σε ηλεκτροκίνητα, όπως επίσης και bazaar με είδη εξοπλισμού αναβάτη. Και όλα αυτά κάτω από δυνατές μουσικές, bar&street food και ένα μεγαλειώδες party το βράδυ του Σαββάτου.

Για να μείνετε ενημερωμένοι https://www.facebook.com/events/2708499522555300/

Ημέρες Μοτοσυκλέτας, 20-23 Ιουνίου

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η αγαπημένη όλων εκδήλωση υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις. Παρόντα τα νέα μοντέλα μοτοσικλετών του 2019 και από όλες της κατηγορίες, από παπιά και superbike μέχρι modern classic και Adventure. Φυσικά δεν θα λείψουν οι δυνατές παρουσίες από κλασικές και custom μοτοσυκλέτες, τα βραδινά party, οι ωραίες μουσικές και οι κρύες μπύρες. Για να δείτε τι θα δείτε

https://www.facebook.com/events/263136231292829/

Οι χώροι και στις δύο εκδηλώσεις έχουν σχεδόν κλείσει από συμμετοχές, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα αφενός στους εκθέτες να προετοιμαστούν σωστά και αφετέρου στους επισκέπτες να δουν πολλά και να περάσουν καλά. Ραντεβού τον Ιούνιο λοιπόν.

Δελτίο Τύπου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ