14 Απρ 2018

Ducati: O καλύτερος εργοδότης στην Ιταλία, χρόνια τώρα

Η εταιρεία με έδρα τη Μπολόνια κερδίζει την αναγνώριση όχι μόνο για τις μοτοσυκλέτες που παράγει αλλά και για τις συνθήκες εργασίας που προσφέρει στο προσωπικό της.

Ducati

Το τιμητικό συμπέρασμα βγήκε μετά από μελέτη Οργανισμού, η οποία κάθε χρόνο απονέμει τα βραβεία στις καλύτερες εταιρείες όσον αφορά στον τομέα διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού τους! Η αναγνώριση, που χορηγείται στη Ducati για τέταρτη(!) συνεχόμενη χρονιά, προέρχεται από το Top Employers Institute. Η κορυφαία πιστοποίηση των εργοδοτών απονέμεται σε εταιρείες που παρέχουν άριστες συνθήκες εργασίας, προσφέροντας κατάρτιση και ανάπτυξη δεξιοτήτων σε όλα τα επίπεδα και επιδιώκοντας συνεχώς να βελτιώνουν τις πρακτικές τους στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού.

Η διαδικασία των κορυφαίων εργοδοτών επικεντρώνεται σε μια αυστηρή και εμπεριστατωμένη διαδικασία μελέτης και πρέπει να επιτευχθούν τα απαιτούμενα υψηλά πρότυπα προκειμένου να αποδοθούν τα εύσημα. Ο έλεγχος πραγματοποιείται σε όλα τα επίπεδα των εργαζόμενων, προκειμένου να διασφαλιστεί η εγκυρότητα της διαδικασίας μελέτης. Αυτό δείχνει ότι οι συνθήκες εργασίας στη Ducati έχουν επαληθευτεί με μεγάλη προσοχή και έχουν επιτρέψει στον ιταλό κατασκευαστή να συμπεριληφθεί σε μια επιλεγμένη ομάδα εταιρειών που έχουν πιστοποιηθεί ως Top Employers.

Περισσότερες πληροφορίες για το Top Employers Institute και τη διαδικασία Top Employers Certification μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα www.top-employers.com

Ακολουθεί και ένα video που δείχνει να συμφωνεί με τα παραπάνω!_N.B.

Περισσότερες φωτογραφίες:
  • Ducati
  • Ducati
  • Ducati
  • Ducati
Ετικέτες: