Για 5η συνεχόμενη χρονιά το Vespa Club Πειραιά διοργανώνει το Vespa Camp Weekend, ένα τριήμερο με vespoπαιχνίδια και όχι μόνο, μουσική, BBQ, μπάνιο και πάνω απ' όλα καλή διάθεση.

Το Camp θα γίνει στο πάντα φιλόξενο κάμπινγκ Γλάρος στην Κινέτα από τις 13 έως τις 15 Ιουλίου και είναι ευπρόσδεκτοι, όπως πάντα, και όσοι δεν καβαλούν Vespa αλλά τους αρέσει η παρέα. Μεγάλος χορηγός είναι η ANEK - Superfast, που στην καθιερωμένη λαχειοφόρο αγορά θα προσφέρει ένα εισιτήριο Πάτρα - Ανκόνα με επιστροφή για 2 άτομα, σε καμπίνα και δωρεάν το αυτοκίνητο ή το δίκυκλο. Το κόστος συμμετοχής είναι μόλις 10€ και περιλαμβάνει σουβλάκια, μπύρα, σνακ- πρωινό, με δωρεάν φαγητό και αναψυκτικό -προσφορά της λέσχης- για παιδιά έως 10 ετών. Το κόστος του κάμπινγκ είναι 6€ το άτομο, 5€ η σκηνή (στην ίδια τιμή είναι και η ενοικίαση), 3€ για παιδιά κάτω των 10 ετών και δωρεάν παρκινγκ για αυτοκίνητο ή μοτοσυκλέτα. Η κράτησή σας πρέπει να γίνει υποχρεωτικά, ώστε να φροντίσουν χώρο διαμονής και φαγητό, έως 9/7/2018 στα τηλέφωνα 6943486865 και 6974830805. 

Σχετικά με τις σκέψεις της κυβέρνησης για αύξηση των τελών στα παλιάς τεχνολογίας αυτοκίνητα, πιστεύω πως...

Αποτελέσματα

Είναι άδικο γιατί τα διαθέτουν άνθρωποι με χαμηλό εισόδημα που δεν μπορούν να αποκτήσουν ένα σύγχρονο καθαρότερο όχημα
100% (1 ψήφος)
Είναι σωστό μέτρο, καθώς η αυξημένη ρύπανση στις μεγαλουπόλεις έχει σημαντικές επιπτώσεις στην υγεία των κατοίκων
0% (0 ψήφοι)
Θα πρέπει να δοθούν σημαντικά οικονομικά κίνητρα αντικατάστασης του γηρασμένου στόλου
0% (0 ψήφοι)
Θα πρέπει να ενισχυθούν τα Μ.Μ.Μ. και υπηρεσίες τύπου car sharing για να εξυπηρετηθούν όσοι δεν μπορούν να αποκτήσουν νέο αυτ/το
0% (0 ψήφοι)
Total votes: 1
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά