top icon
Επικαιρότητα

H Liqui Moly βασικός χορηγός ομάδας του Moto2

Η γερμανική εταιρεία ενισχύει τη δέσμευσή της απέναντι στην IntactGP και αναλαμβάνει βασικός χορηγός της ομάδας του Moto2, η οποία θα αγωνιστεί το 2020 στα GP ως «Liqui Moly IntactGP».

Η Liqui Moly παρέτεινε εκ των προτέρων το συμβόλαιό της με την IntactGP για τρία χρόνια και επισφράγισε τη συνεργασία έως τα τέλη του 2022. Η νέα ονομασία «Liqui Moly IntactGP» θα εμφανίζεται μετά το χειμερινό διάλειμμα πάνω στις μοτοσικλέτες και τις φόρμες. Αυτή ήταν μια επιτυχημένη σεζόν για την IntactGP: ο Tom Lüthi ήρθε τρίτος στη συνολική κατάταξη του Moto2, ενώ στην κατάταξη των ομάδων ο Tom Lüthi και ο Marcel Schrötter κατάφεραν τελικά να κατακτήσουν τη δεύτερη θέση. Και οι δύο οδηγοί θα καθίσουν στη σέλα και την επόμενη χρονιά. Αντίστοιχα υψηλές είναι οι προσδοκίες και για την επόμενη σεζόν.

Από το 2013 η Liqui Moly συμμετέχει ως κύριος χορηγός της αγωνιστικής ομάδας. «Παλιότερα, η χορηγία ήταν επίσης ένα μέσο για να κάνουμε πιο γνωστή τη σειρά προϊόντων μας για μοτοσικλέτες», λέει ο Ernst Prost. «Πολλοί γνώριζαν τα λάδια και τα πρόσθετα της εταιρείας μας για αυτοκίνητα. Το ότι διαθέτουμε μια ξεχωριστή σειρά προϊόντων ειδικά για μοτοσικλέτες δεν ήταν τότε και τόσο γνωστό». Η συνεργασία με την αγωνιστική ομάδα ήταν μόνο το πρώτο βήμα. Στην πάροδο του χρόνου, προστέθηκαν οι διαφημιστικές πινακίδες στις αγωνιστικές πίστες. «Το MotoGP προσελκύει πολύ κόσμο, τόσο επί τόπου όσο και από την οθόνη», δηλώνει ο Peter Baumann, διευθυντής μάρκετινγκ στη Liqui Moly. Εκτός αυτού, όλες οι μηχανές που συμμετέχουν εν τω μεταξύ στις αγωνιστικές του Moto2 και Moto3 χρησιμοποιούν αποκλειστικά λάδια Liqui Moly στους κινητήρες τους. Δελτίο Τύπου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ