top icon
Επικαιρότητα

Η νέα γκάμα Vespa GTS 300 HPE

Για το 2019, η γκάμα Vespa GTS ανανεώνεται με μια σειρά από αναβαθμίσεις σε επιδόσεις, άνεση και στιλ.

Η νέα Vespa GTS είναι εφοδιασμένη με τον υψηλής απόδοσης κινητήρα 300 HPE (High Performance Engine). Πρόκειται για την πιο πρόσφατη έκδοση του 4-χρονου, 4-βάλβιδου, υγρόψυκτου, μονοκύλινδρου κινητήρα 300 κ.εκ. με ηλεκτρονικό ψεκασμό, αποτέλεσμα της εμπειρίας του τμήματος έρευνας και εξέλιξης του PiaggioGroup, ο οποίος έχει σχεδιαστεί για αυξημένες επιδόσεις, με παράλληλη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου.

Συγκριτικά με τον προηγούμενης γενιάς κινητήρα, αποδίδει μέγιστη ισχύ 17,5 kW (23,8 CV) στις 8.250 σ.α.λ. που σημαίνει 12% αύξηση ισχύος, ενώ η μέγιστη ροπή φτάνει τα 26 Nm στις 5.250 σ.α.λ. και έχει αυξηθεί κατά 18%. Αυτές οι αναβαθμίσεις συνδυάζονται με σημαντική μείωση στην κατανάλωση, με βελτίωση από 29,4 χλμ./λτ. σε 31 χλμ./λτ, βάσει του κύκλου μέτρησης WMTC.

Η στιλιστική εξέλιξη της Vespa GTS επιτυγχάνει, όπως πάντα, μοναδική ισορροπία μεταξύ παράδοσης και σύγχρονων στοιχείων στο ατσάλινο σώμα της. Η νέα Vespa GTS ξεχωρίζει από τα προηγούμενα μοντέλα, ενώ παράλληλα διατηρεί τις βασικές σχεδιαστικές του γραμμές:ο προβολέας και τα πίσω φώτα τώρα ενσωματώνουν πλήρη τεχνολογία LED, μια λύση που συμβάλλει στην αύξηση της ενεργητικής ασφάλειας. Στο μπροστινό μέρος τοποθετήθηκε ανασχεδιασμένη ποδιά, με ανανεωμένη την κεντρική χαρακτηριστική «γραβάτα». Νέο είναι και το σχήμα του τιμονιού, το επιχρωμιωμένο έμβλημα του μπροστινού φτερού, οι καθρέπτες και οι γρίλιες στις πλευρές της ποδιάς, που χαρακτηρίζονται από ένα νέο κυψελωτό μοτίβο. Στο πίσω μέρος ανανεώθηκαν τα πλαϊνά καπάκια και τα καλύμματα του στροφαλοφόρου άξονα και του τελικού της εξάτμισης.

Το πλαίσιο,όπως σε όλες της Vespa από το 1946 μέχρι σήμερα, είναι κατασκευασμένο από ατσάλι, για ασύγκριτη ανθεκτικότητα, αλλά και υψηλά επίπεδα ασφάλειας και δυναμισμού. Το αποτέλεσμα είναι η εξαιρετική αίσθηση στην οδήγηση, μέσα στην πόλη και στους επαρχιακούς δρόμους: ένας μοναδικός συνδυασμός ευελιξίας και κρατήματος, χάρη και στα φαρδιά ελαστικά στους τροχούς 12 ιντσών.

Το υψηλό επίπεδο ασφάλειας διασφαλίζεταικαι από το σύστημα πέδησης με δύο δισκόφρενα, για ποιοτικό φρενάρισμα ακόμη και σε γρήγορους ρυθμούς οδήγησης,που συμπληρώνεται από το σύστημα αντιμπλοκαρίσματος των τροχών ABS. Παράλληλα στον βασικό εξοπλισμό της GTS 300 περιλαμβάνεται και ο ηλεκτρονικός έλεγχος πρόσφυσης ASR, το σύστημα αποτροπής του σπιναρίσματος των τροχών.

Η νέα γκάμα Vespa GTS περιλαμβάνει πέντε εκδόσεις με πλούσιο βασικό εξοπλισμό: Vespa GTS, GTS Touring, GTS Super, GTS Super Sport και την ολοκαίνουρια τεχνολογικά προηγμένη Vespa GTS Super Tech, με έγχρωμη οθόνη TFT για άμεση διασύνδεση  με smartphone, μέσω του συστήματος VESPA MIA.

Μόνο μέχρι 30/6/2019, ανακάλυψε όλη την γκάμα σε ένα σημείο πώλησης Vespa και απόκτησε την έκδοση που ονειρεύεσαι, από 4.060 € με όφελος έως 410 €. Δες όλες τις λεπτομέρειες της προσφοράς στην ιστοσελίδα Vespa.com.

Δελτίο Τύπου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ