top icon
Επικαιρότητα

Ημέρες Μοτοσυκλέτας 2019: Η γιορτή του αναβάτη

Η εκδήλωση που περίμεναν οι μοτοσυκλετιστές είναι εδώ για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Οι αγαπημένες «Ημέρες Μοτοσυκλέτας» επανέρχονται με νέο concept για να μοιράσουν απλόχερα μοναδικές εικόνες και συγκινήσεις.

Από την Πέμπτη 20/6 έως και την Κυριακή 23/6, η μοναδική αυτή εκδήλωση στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ απευθύνεται πλέον σε όλους τους μοτοσυκλετιστές, παρουσιάζοντας όλα τα νέα μοντέλα του 2019! Η συντριπτική πλειοψηφία των κατασκευαστών θα βρίσκεται εκεί, δίπλα σε μοναδικές δημιουργίες Custom και ξεχωριστές παρουσίες από κλασσικά μοντέλα εποχής.

Aprilia, Ducati, Honda, Kawasaki, Harley, MV Agusta, KTM, Husqvarna, Triumph, Yamaha, Indian, Fantic Caballero, Bajaj, Moto Guzzi, Royal Enfiled και Oracle σας περιμένουν! Μαζί και η Ελληνική Λέσχη κλασσικής μοτοσυκλέτας με ένα εξαιρετικό αφιέρωμα στην Ιταλική “The Italian Job” σχολή, η Ιαπωνική Λέσχη Κλασσικής Μοτοσυκλέτας, η οποία θα έχει ένα μοναδικό αφιέρωμα στα 50 χρόνια της Yamaha στην Ελλάδα, όπως επίσης και το caferacer.gr με τις δικές του πρωτότυπες και πάντα λαμπερές δημιουργίες. Μια απόλυτα ξεχωριστή παρουσία θα έχει ελληνική υπογραφή και αφορά στη ριζοσπαστική DCR-018 της δικής μας DNA, μιας 100% ελληνικής εταιρείας με διακρίσεις σε κάθε επίπεδο.

Οι επισκέπτες θα έχουν στη διάθεσή τους πολλές προτάσεις από το χώρο των αξεσουάρ, των λιπαντικών και πολλών ακόμα παροχών, ενώ στο μεγάλο bazaar της Μοτοκίνησης θα βρουν ενδιαφέροντα προϊόντα με εκπτώσεις έως και 70%! Και όπως πάντα ένα μπαρ με streetfood και δυνατές μουσικές θα προσφέρουν τις απαιτούμενες στιγμές χαλάρωσης.

Ένα μεγαλοπρεπές πάρτι ανοιχτό σε όλους θα γίνει το βράδυ του Σαββάτου 22/6 και ώρα 21:00, με live performance στο stand της Harley-Davidson Athena από τον Jack Heart Νίκο Κοκολάκη και την αριστουργηματική μπάντα The Love Ghosts Jack Heart & The Love Ghosts!

Ταυτότητα διοργάνωσης

Έναρξη: Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

Λήξη: Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

Εγκαταστάσεις: Παλιό αμαξοστάσιο ΟΣΥ

Περιοχή: Γκάζι – Κεραμεικός, στη συμβολή Πειραιώς και Ερμού

Τιμή εισιτηρίου: 5€ (7€ για όλες τις ημέρες)

Η είσοδος σε νέους κάτω των 20 ετών είναι δωρεάν

Ώρες Λειτουργίας

Πέμπτη & Παρασκευή: 16:00-21:00
Σάββατο & Κυριακή: 11:00-21:00
Ελεύθερη στάθμευση μόνο για δίκυκλα στον πεζόδρομο της οδού Θεσσαλονίκης, παράλληλα με τις γραμμές του ηλεκτρικού και με την πρόσβαση να γίνεται από τη γέφυρα Πουλόπουλου.

Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ

Ο χώρος του Αμαξοστασίου έχει πρόσφατα ανακαινιστεί, βελτιώνοντας σημαντικά τόσο την εικόνα του όσο και τις υποδομές του. Το δάπεδο έχει γίνει βιομηχανικό και τελείως επίπεδο, με το στέγαστρο να έχει στεγανοποιηθεί πλήρως. Η τοποθεσία που βρίσκεται, επί της Πειραιώς απέναντι από την Τεχνόπολη, είναι ίσως η καλύτερη που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Αθήνα, με εύκολη πρόσβαση από παντού (λεωφορεία, μετρό, ηλεκτρικός) και φυσικά με ενδιαφέροντες προορισμούς γύρω από αυτό (Πλάκα, Θησείο, Μοναστηράκι, Ακρόπολη κλπ).

Δελτίο Τύπου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ