top icon
Επικαιρότητα

Legends Track Days: 19 Παγκόσμιοι τίτλοι στα Μέγαρα

Τρεις Παγκόσμιοι Πρωταθλητές έτοιμοι να μας προσφέρουν μια αξέχαστη εμπειρία, θα είναι στην πίστα των Μεγάρων και μας περιμένουν να οδηγήσουμε μαζί τους.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα οι Giacomo Agostini (15 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής GP), Freddie Spencer (3 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής GP) και Marco Lucchinelli (1 φορά Παγκόσμιος Πρωταθλητής GP) θα οδηγήσουν μαζί με το ελληνικό κοινό για τρείς ολόκληρες μέρες στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων σε ένα track day που σίγουρα θα μείνει στην ιστορία! Μαζί τους θα παρευρεθούν και 35 αναβάτες απ’ όλο τον κόσμο που διαθέτουν σπάνιες αγωνιστικές μοτοσυκλέτες, ανάμεσά τους ακόμα και Moto2.

Οι θρυλικοί αναβάτες, σε πρώτη φάση, την Πέμπτη 11/10 θα επισκεφτούν την Ακρόπολη και το μουσείο της, σε μια πρώτη επαφή με την πλούσια ελληνική ιστορία.Το LegendsTrackdays ξεκινά την Παρασκευή 12/10 με ωράριο από τις 10.00 έως τις 18.00.Θα υπάρξουν τρεις κατηγορίες (Classics, Ενδιάμεσοι, Προχωρημένοι), η διάρκεια παραμονής της κάθε κατηγορίαςστην πίστα θα είναι 20΄ και η κάθε κατηγορία θα επισκεφτεί την πίστα τουλάχιστον 5 φορές. Επικεφαλής στην κατηγορία των Classics θα είναι ο Giacomo Agostini με τη θρυλική τρικύλινδρη MVAgusta , στους Ενδιάμεσους θα παρευρίσκεται ο Marco Lucchinelli και στους Προχωρημένους ο “Fast” Freddie Spencer.

Ο Βασίλης Ευθυμίου θα παρέχει την τρικύλινδρη αγωνιστική Supersport F3 675 στον Agostini, ενώ ο Lucchinelli θα βρεθεί στη σέλα της Ducati V4S της ελληνικής αντιπροσωπείας. Με τη σειρά του ο Freddie Spencer θα οδηγήσει την καινούργια Ηοnda CBR 1000RR (παροχή HondaΣαρακάκης) αλλά και την αγωνιστική της Extreme Trackdays.H Yamaha θα είναι εκεί με τις R1M και R6,τις οποίες θα οδηγήσουν ο Agostini και ο γιός του Jacobino, κάτι που σημαίνει πως για πρώτη φορά στην ιστορία πατέρας και γιός θα συνευρεθούν σε πίστα και θα οδηγήσουν μαζί!

Η Ελληνική Λέσχη Κλασσικής Μοτοσυκλέτας θα είναι εκεί με πολλά μέλη να συμμετέχουν στο Legends Trackdays και παράλληλα να παίρνουν αυτόγραφα από τους θρυλικούς αναβάτες και να φωτογραφίζονται μαζί τους. Η Papastavrou Shops θα διαθέτει ένα πολυτελές περίπτερο με κράνη AGVκαι φόρμες Dainese, ενώ δεν θα λείπει η δραστήρια Extra Products με αναρτήσεις της Ohlins και φρένα της Brembo. Ολοκληρωμένο service ελαστικών θα παρέχει ο Δημήτρης Λυγνός με ελαστικά της Michelin, τα οποία θα διαθέτουν όλες οι μοτοσυκλέτες των θρυλικών αναβατών. Τέλος, στο χώρο θα υπάρχει ειδικό περίπτερο όπου θα διατίθενται T-shirts, jerseys, αναμνηστικά, αλλά και βιβλία. Οι θρυλικοί αναβάτες θα δώσουν αυτόγραφα και θα φωτογραφηθούν με τους Έλληνες αναβάτες, ενώ ο Spencer θα προσφέρει τη δυνατότητα μερικών γρήγορων γύρων με συνεπιβάτη. Θα υπάρξει πλήρης φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης αλλά και τηλεοπτική από την CosmoteTV και τον πανταχού παρόντα στα GP, Δημήτρη Διατσίδη (Motograndprix World).Την οργάνωση έχει αναλάβει η Εxtreme Trackdays και η είσοδος για τους θεατές ανέρχεται στα 5 ευρώ. Για όσους θέλουν να συμμετέχουν οδηγικά το παράβολο ορίζεται στα 200 ευρώ για το τριήμερο, 150 ευρώ για τις δύο μέρες και 100 ευρώ ανά μέρα. Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε στο 6972-233094 ή στείλτε mailστο [email protected]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ