Η γερμανική εταιρεία Liqui Moly που εξειδικεύεται στα λάδια συνεχίζει τη συνεργασία της με την ιταλική κατασκευάστρια εταιρεία μοτοσικλετών Betamotor.

Από το 2014, όλες οι μηχανές που βγαίνουν από την παραγωγή του εργοστασίου Beta, λειτουργούν με λάδια Liqui Moly στον κινητήρα τους. Πρόσφατα, οι δύο επιχειρήσεις αποφάσισαν να παρατείνουν τη συνεργασία τους τουλάχιστον έως το 2021. Η Betamotor ανήκει στους παλαιότερους κατασκευαστές μοτοσικλετών που συνεχίζουν να δραστηριοποιούνται στον κλάδο και παραμένει σταθερό σημείο αναφοράς για τις μηχανές Trial και Enduro.

Έτσι, τα δύο τελευταία χρόνια, ο Steve Holcombe κατέκτησε τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή με μία Beta. Εκτός από το πρώτο γέμισμα των μοτοσικλετών Beta στην παραγωγή, η Liqui Moly υποστηρίζει επίσης την ομάδα του εργοστασίου της Beta. (Πηγή: Liqui Moly)

Πιστεύετε πως και στο φετινό Αυτοκίνητο της Χρονιάς, από τους 7 φιναλίστ, ένα από τα ηλεκτρικά Porsche Taycan & Tesla Model 3, θα μπορούσε να επικρατήσει του συμβατικού ανταγωνισμού (BMW 1 Series, Ford Puma, Peugeot 208, Renault Clio & Toyota Corolla);

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά