top icon
Επικαιρότητα

Suzuki SV 650X: Modern classic με σπορ καταβολές (+video)

Για το 2018 η Suzuki παρουσίασε μόλις ένα νέο μοντέλο, το οποίο αποτελεί και την πρώτη της απόπειρα στο μαγικό κόσμο των Café Racers.

Το SV 650X είναι στην ουσία ένα SV 650 με στοιχεία που το ανάγουν στην κατηγορία των café racers. Tου έχουν τοποθετήσει ένα μίνι φέρινγκ προβολέα, στη θέση του τιμονιού έχουν μπει κλιπονς, η σέλα είναι πλέον «καπιτονέ» και ψηλότερη κατά 5 mm, το πιρούνι έχει αποκτήσει ρυθμιστή προφόρτισης ελατηρίου, ενώ το αυξημένης κατά 0,7 λίτρα χωρητικότητας δοχείο καυσίμου είναι βαμμένο σε διχρωμία μαύρου/ασημί και με ένα κόκκινο σιρίτι ανάμεσά τους να θυμίζει κατασκευές άλλων εποχών. Είναι προφανές ότι εμπορικά κινείται στο κοινό όπου απευθύνονται τα Kawasaki Z 900 CR, Triumph Street Cup και Yamaha XSR 700/900, προτάσσοντας σαν όπλα του τον αλεξίσφαιρο V2 των 645 cc και 75 Ηp, αλλά και τη γνωστή υψηλή ποιότητα κατασκευής της Suzuki.

Πάντα σε σχέση με το SV 650, που κυκλοφορεί από το 2016, έχει βαμμένα μαύρα τα μαρσπιέ αναβάτη και συνεπιβάτη. Στον έξτρα εξοπλισμό υπάρχει προστατευτικό κάλυμμα πλαισίου, εξάτμιση Yoshimura, μαύρη καρίνα αλλά και ένα σετάκι μικρά και στρογγυλά προβολάκια ομίχλης τεχνολογίας LED, που τονίζουν ακόμα περισσότερο το ρετρό χαρακτήρα της μοτοσυκλέτας. Το X κοστίζει 7.495 ευρώ και αυτή είναι η καλύτερη τιμή που υπάρχει στην κατηγορία αυτή τη στιγμή._N.B.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ