top icon
Αγώνες

MotoGP: Τα χρώματα της WithU Yamaha RNF MotoGP Racing

Η WithU Yamaha RNF MotoGP Racing, η ομάδα που διαδέχτηκε την Petronas Yamaha SRT, αποκάλυψε στην έδρα του βασικού της χορηγού στην Ιταλία τα χρώματα των μοτοσικλετών της για το 2022 καθώς και το δίδυμο των αναβατών της.

Στη Βερόνα της Ιταλίας, στην έδρα του βασικού χορηγού της, η νεοσύστατη WithU Yamaha RNF MotoGP Racing παρουσίασε προ ολίγου το οδηγικό της δίδυμο για το 2022 αλλά και τα χρώματα της μοτοσικλέτας της, που δεν είναι άλλη από την Yamaha YZR-M1. Η πρεμιέρα της ομάδας έγινε παρουσία του Matteo Ballarin, Προέδρου της WithU, η οποία αποτελεί μέλος του Europe Energy Group, του ιδρυτή της, Razlan Razali, αλλά και του επικεφαλής της, Wilco Zeelenberg, ενώ το «παρών» έδωσαν και οι αναβάτες της.

Ο πρώτος από αυτούς είναι ο Andrea Dovizioso, ο οποίος εντάχθηκε πέρσι και για πέντε στο σύνολο αγώνες στο MotoGP στους κόλπους του προηγούμενου «σχήματος» της ομάδας, και φέτος θα συμμετάσχει με τα χρώματα της WithU Yamaha RNF MotoGP Racing για 20η για τον ίδιο χρονιά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα συμπεριλαμβανομένων και των τριών κατηγοριών του.

WithU Yamaha RNF MotoGP Racing

Στην άλλη πλευρά του γκαράζ θα βρίσκεται το… φρέσκο αίμα της ομάδας, που ακούει στο όνομα του Darryn Binder. Ο Νοτιαφρικάνος, σε ηλικία μόλις 24 ετών, θα είναι φέτος ο δεύτερος αναβάτης στην ιστορία ο οποίος μεταπηδά απευθείας από την Moto3 στο MotoGP, στη μεγάλη δηλαδή κατηγορία του θεσμού.

«Αυτή η παρουσίαση, σε αυτό το όμορφο σκηνικό της Βερόνας, σημαίνει πολλά πράγματα για την ομάδα. Πρώτον, ότι αναδομούμαστε, δεύτερο ότι αλλάζει το branding της ομάδας και με τους αναβάτες με τους οποίους έχουμε δεσμευτεί για φέτος, τον Andrea Dovizioso και τον Darryn Binder, ο στόχος είναι να γίνουμε ανταγωνιστικοί, να εκπλήξουμε τους πάντες και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να πετύχουμε τους στόχους μας. Για πρώτη φορά, η WithU είναι ο βασικός συνεργάτης για μια ομάδα στο MotoGP. Η WithU είναι μαζί μας από το 2019 και εκτιμούμε τη συνεχή δέσμευσή τους, την υποστήριξ και την εμπιστοσύνη της σε εμάς σε αυτό το νέο ταξίδι για τα επόμενα τρία χρόνια», δήλωσε ο Razlan Razali.

WithU Yamaha RNF MotoGP Racing

«Είμαι πραγματικά έτοιμος για αυτή τη σεζόν. Προπονούμαι πολύ στο γυμναστήριο και με τη μοτοσικλέτα motocross. Αφαίρεσα το μόσχευμα από την κλείδα μου στις αρχές Δεκεμβρίου για να νιώσω καλύτερα φέτος. Όλα πάνε καλά. Είμαι τόσο χαρούμενος που ξεκινώ αυτήν την πλήρη σεζόν μετά από πέντε δοκιμαστικούς αγώνες πέρυσι, και ήταν πολύ σημαντικό να ξεκινήσω νωρίς με τη Yamaha, που είναι διαφορετική από αυτή που χρησιμοποίησα τις τελευταίες οκτώ σεζόν. Είμαι πεπεισμένος ότι αυτό θα με βοηθήσει πολύ να προσεγγίσω καλύτερα τις δοκιμές και τους αγώνες του 2022. Ξέρω περισσότερα για τη μοτοσικλέτα, για τους μηχανικούς και την ομάδα γενικότερα. Τα νέα χρώματα προσθέτουν στην εκπληκτική συνολική εικόνα και ανυπομονώ για τις δοκιμές στη Μαλαισία. Τα τελευταία δύο χρόνια δεν μπορούσαμε να οδηγήσουμε εκεί, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρεθώ στη Sepang», είπε ο Andrea Dovizioso.

WithU Yamaha RNF MotoGP Racing

«Τα χρώματα της νέας μου μοτοσικλέτας είναι απλά όμορφα… Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για την πρώτη μου σεζόν στο MotoGP. Στόχος μας είναι να προχωρήσουμε βήμα-βήμα. Προφανώς, είναι ένα μεγάλο άλμα από την Moto3 στο MotoGP και θέλω μόνο εξελιχθώ σταδιακά και να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ. Δεν θέλω να κάνω κάτι πολύ τρελό, αλλά να κάνω ένα βήμα τη φορά και να ανεβαίνω αργά, αλλά σίγουρα. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος», δήλωσε ο Darryn Binder.

WithU Yamaha RNF MotoGP Racing

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • WithU Yamaha RNF MotoGP Racing_0
  • WithU Yamaha RNF MotoGP Racing
  • WithU Yamaha RNF MotoGP Racing
  • WithU Yamaha RNF MotoGP Racing
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ