top icon
4T Classic

15o Ράλλυ Δαναών

Σε εξέλιξη η εκδήλωση-αγώνας τύπου Regularity, από το Argolis Classic Car Club (AC3).

ΑΓΩΝΑΣ που διατηρεί την εξαιρετική του φήμη και μάλιστα την αναβαθμίζει. Εγγύηση, η σχεδίαση-εκτέλεση από τον περίφημο “Στρατηγό” κ. Απόστολο Λακασά της σχολής Γιάννη Καράμπελα.

Ιδρυτής του AC3 ο ΓΚ, ο mr Τρισκέλιον και το έργο του συνεχίζουν περίφημοι της κοινωνίας του Αργους και παραπέρα, όπως ο Γιώργος Ντανάκας και βέβαια ο παλιός φίλος Μανώλης Γιαννούλης.

«Ο τέλειος αγώνας» σχολίασε πριν τον αγώνα ο λιγομίλητος Θέμης Κονταράτος, ότι υποστηρίζουν με τη σοβαρότητα τους οι Γιάννης Κατσαούνης-Μάθιου Μανσόλας. Το αποδεικνύει άλλωστε και η συνεπής παρουσία των Συντρόχων, μια συντροφιά απαιτητικών όπως οι Μητρόπουλος, Λαμάρης, Παπάζογλου και Δεσύλας. Βαριά μυαλά που δεν χαρίζονται και δεν είναι τυχαία η ανάθεση της έκδοσης αποτελεσμάτων στον Regularity master, κ. Σπύρο Μουστάκα.

Νέα Κίος – Ναύπλιο IN-Out

Για το φετινό αγώνα που εξελίσσεται, τα σχόλια είναι υπερθετικά. Σπάνια, ίσως ποτέ, η μάλλον μόνο σε εκδήλωση AC3 χαμογελούν και οι άστοχοι. Τυχεροί το ζήσαμε αυτό όταν προσκεκλημένοι των Warriors παρευρεθήκαμε στο Capitol garage, με οικοδεσπότες τους Τάσο και Νότα Δούρου και της κ. Χελιώτη.

Σάββατο πρωί σε ένα συναρπαστικό σύνολο διαδρομών όπως όλοι σχολίασαν και το βράδυ μια ωραία παρέα, με τον δικό μας τον χωμάτινο champ κ. Βαγγέλη Παναρίτη να κάνει τη διαφορά. (Ξέρει ο ΒΠ).

Χαμόγελα, πειράγματα, συζητήσεις με αναμνήσεις και προοπτική, με ελάχιστο, έως καθόλου αλκοόλ και πολύ φαγητό σε έναν εξαιρετικό χώρο, δομημένο με γούστο και τακτ. Στο Άργος, με την αντίστοιχη τάξη και ευγένεια που θα βρεις και στο Capitol, κατάστημα τους με ρούχα για αρσενικά.

Συναγωνισμός…

Φαίνεται ότι έχουν προβάδισμα ο Σπύρος Μουστάκας με τον Μάρκο του στη μπλε Σουντ που ακούγεται καλύτερα από ποτέ. Όμως ποτέ μην πεις ποτέ σε τέτοιους αγώνες και αρκεί μια «μπλόφα με τρίπλα» για να φορτωθείς με ποινή από το πουθενά. Τα συνηθίζει αυτά ο μαέστρο, σχεδιαστής-εκτελεστής και αφού προέκυψε σήμερα και καταποντίστηκαν πολλοί specialists γιατί όχι και αύριο.

Τα απρόοπτα τα δίδαξε ο Χρίστος Αποστολίδης, τα θέσπισε ο Καράμπελας, τα υποστηρίζει με συνέπεια προσθέτοντας δικά του στοιχεία ο Λακασάς. Τυχεροί οι συμμετέχοντες και όπως σχολίασαν ο Huffy, ο Αλεβιζόπουλος και ο Γεωργοσοπουλος που εμπιστευόμαστε, το μενού ήταν τέλειο.

Πλοήγηση υψηλού επιπέδου με οδήγηση στην τέλεια διαδρομή με αλλεπάλληλο στροφιλίκι. Άλλωστε δεν διακρίνεται τυχαία ο Κωστας Μητρόπουλος στον πρώτο του αγώνα με την πραγματική HF, έχοντας δίπλα του τον κ. Άρη Γεωργίου. Πλήρωμα με αλλεργία στα ηλεκτρονικά όργανα ακρίβειας. Ότι θα αξιοποιήσουν αύριο το ζεύγος Παλαβίδη με το 5 GT και οι Huffy-Χρήστος Χατζής με το πράσινο Γκολφ κόσμημα του κοσμηματοπώλη δημιουργού, στο κυνήγι του Master που ξέρει πως έχει δρόμο ακόμα…

Γεμάτη πλήρης ημέρα και αύριο και όλοι αναμένουν το come back των Κουνέλη, Χατζηκωνσταντίνου, Κατοχιανού κ.α. Τα κλειδιά της επιτυχίας άλλωστε εδώ τα κρατούν οι συνοδηγοι τους Άγγελος Κουνέλης, Σωτήρης Δογάνης και Γιώργος Χριστακέας.

Όλοι οι συμμετεχοντες υπέροχοι, με σεβασμό στην ιστορία κάθε μηχανής, στην εκδήλωση, στο θεσμό και στο περιβάλλον. Το κέφι διαρκείας έργο μιας μεγάλης ψυχής όπως ο Νικόλας Μωραίτης, ο εχθρός κάθε κατσούφη.

Καλή συνέχεια, με ευγνομωσύνη στην τέλεια φιλοξενία που προδίδει σεβασμό σε ότι εκπροσωπούμε._ Σ. Χ.

Υγ. Ευχές στο Γιωργη Γιωργακόπουλο. Ξέρει ο γείτονας.

Αποτελέσματα Σαββάτου 6/11

Τα αποτελέσματα της πρώτης ημέρας στο 15ο Ράλλυ Δαναών μπορείτε να βρείτε στον ηλεκτρονικό ιστότοπο: https://ac3.gr/apotelesmata-15%ce%bf-rally-danaon-2021/

Επίσης χρήσιμες πληροφορίες για το 15ο Ράλλυ Δαναών μπορείτε να βρείτε στον ηλεκτρονικό ιστότοπο του Argolis Classic Car Club (AC3).

Το πρόγραμμα της Κυριακής 7/11

Στις 10:00, θα γίνει η εκκίνηση του 2ου σκέλους από το Λιμάνι Νέας Κίου, στη συνέχεια οι συμμετέχοντες θα κατευθυνθούν προς τις ε.δ. της Κορινθίας. Ο τερματισμός του 2ου σκέλους θα πραγματοποιηθεί στις 13:30 στο Κεφαλάρι Άργους.

Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η απονομή, η οποία θα λάβει χώρα στον χώρο του τερματισμού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Σε συνέχεια της αναγγελίας του Πρωθυπουργού, πιστεύετε πως η πώληση μόνο ηλεκτρικών αυτοκινήτων από το 2030...

    Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ