top icon
Αγώνες/Διοργανώσεις

15ο Ράλλυ Δαναών

Με νίκη των Σπύρου και Μάρκου Μουστάκα ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δημοφιλής εκδήλωση, έργο AC3.

Σε εξαιρετικό κλίμα, ότι χαρακτηρίζει οργανωτή και συμμετέχοντες, εξελίχθηκε ο αγώνας τύπου Regularity. Το Δαναών, από τις πλέον δημοφιλείς διοργανώσεις, σε σχέση με το Κλασικό Ελληνικό αυτοκίνητο.

Επίκεντρο η Νέα Κιος δίπλα στο Ναύπλιο και από την αφετηρία το Σάββατο το πρωί, μέχρι και στην απονομή την Κυριακή το απόγευμα, όλοι οι συμμετέχοντες, εύστοχοι και άστοχοι, δεν έκρυβαν την ικανοποίηση τους.

Το καλό κλίμα με σήμα κατατεθέν το χαμόγελο, είναι το ζητούμενο σε αυτές τις εκδηλώσεις, χωρίς να υποτιμάς την προσπάθεια για το αποτέλεσμα.

Διαδικασία τύπου Regularity, όπου η σταθερή μ.ω.τ συνδυάζεται με πλοήγηση που απαιτεί καθαρό μυαλό και εμπειρία. Η αξιοπιστία ανθρώπων και «μηχανών» σε απόλυτη ισορροπία. Περί αποτελεσμάτων λοιπόν και οι Σπύρος και Μάρκος Μουστακας, φόρεσαν τα γάντια τους τη μπλε Αλφα Σουντ και κέρδισαν έναν ακόμα αγώνα.

Ο ίδιος μάλιστα ο νικητής, που έχει και την ευθύνη έκδοσης των αποτελεσμάτων του αγώνα μέσω δορυφόρου, ανακοίνωσε την “προκήρυξη” του Regularity Master Trophy 2022. Αναμένουμε πληροφορίες για τις προδιαγραφές του, αλλά γνωρίζοντας τις ευφυείς επιλογές Μουστάκα, πρόκειται για Θεσμό που αναβαθμίζει τη regularity έκφραση του Κλασικού αυτοκινήτου. Με υψηλού επιπέδου συμμετέχοντες που δικαιούνται σεβασμό.

Έντονος ο συναγωνισμός από εκεί και πέρα, με αλλεπάλληλες εναλλαγές στη διεκδίκηση των θέσεων στο βάθρο, στη δεκάδα και στις κατηγορίες. Ενδιαφέρον και στον «αγώνα» τύπου Touring που προσφέρεται και ως αγχολυτικό για Κυρίες και Κυρίους.

Για την ιστορία,

Τους Μουστάκα στο βάθρο συνάντησαν οι αδελφοί Δημήτρης και Άγγελος Κουνέλης με Σταρλετ. Ωραίος συνδυασμός με sporting DNA, ότι δείχνει το δρόμο και σε «χωμάτινους συναθλητές τους» μιας άλλης εποχής που πρέπει να δοκιμάσουν, να αξιολογήσουν και να τοποθετηθούν, αντί να αμφισβητούν.

Ότι έζησαν από το ρετιρέ και το ζεύγος Παλαβίδη με το λευκό 5GT και η συμμετοχή του πετυχημένου γγ της ΦΙΛΠΑ -μετρ της επικοινωνίας, στο Δαναών, την ημέρα του Concours στο ΟΑΚΑ, προδίδει και το ενδιαφέρον για τον αγώνα από το AC3.

Το σημειώσαμε και χθες, αγώνας με πλούσιο μενού με επιλογές για εξετάσεις μεταπτυχιακού, έργο του κ. Αποστόλη Λακασά. Σε διαρκή καυγά με την επικοινωνία ο «Στρατηγός», αλλά με σημείο αναφοράς την εντιμότητα του, ενώ την ουσία των επιλογών του σε χρώμα και τρόπο πλέον δεν τη βρίσκεις.

Με τον δάσκαλο του Γιάννη Καράμπελα να ακολουθεί μια φιλοσοφία περισσότερο τουριγκ που λατρεύουν ξένοι και Έλληνες, όταν οι αμετανόητοι σε σχέση με το γκάζι ψηφίζουν ΣΙΣΑ και Μιχάλη Μουζούκη. Ερωτεύσιμες οι εκδηλώσεις στην Πίνδο, με το 24ωρο να έχει κερδίσει πολλά Όσκαρ.

Σημαντικό ότι οι τρεις τους οδηγούν το θεσμό με κέφι και αφοσίωση, προσφέροντας ο καθένας τα δικά του χαρακτηριστικά. Διαλέγεις και συμμετέχεις, ανάλογα με τις δυνάμεις σου, συνδεδεμένες με το αυτοκίνητο σου και τον άνθρωπο παραπλεύρως που κάνει τη διαφορά

Με την ευκαιρία,

Αν έχουμε αντιληφθεί σωστά, με την ενημέρωση από την ΟΜΑΕ στο μηδέν, ακολουθουν εκδηλώσεις ευθύνη της, στο Ναύπλιο από λέσχη 4Χ4 (;!) και αμέσως μετά στο Αίγιο.

Ο σεβασμός αναζητείται_ Σ. Χ.

Συγκεντρωτικά αποτελέσματα για το 15ο Ράλλυ Δαναών, μπορείτε να βρείτε στον ηλεκτρονικό ιστότοπο: https://ac3.gr/apotelesmata-15%ce%bf-rally-danaon-2021/

Πληροφορίες για τις επερχόμενες εκδηλώσεις, καθώς και για πληροφορίες για το 15ο Ράλλυ Δαναών που ολοκληρώθηκε σήμερα 7 Νοεμβρίου, θα βρείτε σο Argolis Classic Car Club (AC3).

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ ΝΤΟΥΖΕΠΗΣ/ACTIONSTUDIOGR

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ποιο αυτοκίνητο πιστεύετε ότι θα κερδίσει τον τίτλο «Αυτοκίνητο της Χρονιάς»;

    Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ