top icon
Αγώνες/Διοργανώσεις

Arcadia Classic Tour: Ήρεμη δύναμη

Συνήθεια που εξελίσσεται με σταθερή αξία και ικανοποιεί τον λάτρη του ΙΑ, με ζητούμενο τη χρήση του, διασκεδάζοντας, συνήθως με την οικογένεια του.

Με την αφετηρία στην Πάτρα και επίκεντρο τη φιλόξενη Δημητσάνα, των 25 βαθμών βράδυ Ιούλιο μήνα, Scuderia Τriskelion, ΕΛΙΑ και ΑΡΣΟΕ, διδάσκουν τη συνέργεια που λείπει και προσφέρουν στους λάτρεις του ΙΑ μια εξαιρετική εκδήλωση με υπογραφή Γιάννης Καράμπελας. Ο Αλυτάρχης!

Τον εμπιστεύτηκαν άλλωστε περισσότερα από 60 πληρώματα και τίποτε δεν είναι τυχαίο στην απαιτητική κοινότητα του ΙΑ στην Ελλάδα, όπως εξελίσσεται με ευθύνη των Καράμπελα και Μουζούκη (ΣΙΣΑ).

ARCADIA

Το Arcadia Tour

Εκδήλωση σε απόλυτη ισορροπία με την ποιότητα των συμμετεχόντων που συνδυάζονται ιδανικά. Ένα κοκτέιλ με εξαιρετική γεύση, με τη συμμετοχή συνδυασμών όπου το πρωταρχικό ζητούμενο δεν είναι το αποτέλεσμα…

Είναι εντυπωσιακό το κλίμα που δημιουργείται με πρωτεργάτες όλους τους συμμετέχοντες και τους οικοδεσπότες-οργανωτές. Στη “μπάρα” o Aντώνης Ρέκκας, στο “δρόμο” o πολύπειρος Σπύρος Ζηρόπουλος και είναι όσοι στα μετόπισθεν, κυρίες και κύριοι, νέοι ωραίοι άνθρωποι που κάνουν τη διαφορά.

Arcadia

Εδώ το σύστημα Καράμπελα λειτουργεί διαφορετικά. Ο νέος, με μεράκι και συνέπεια, έχει τον πρώτο λόγο και στην απόκτηση εμπειρίας. Πας για να αντιληφθείς το πως, ενθουσιάζεσαι, σε σέβονται και μένεις. Παράδειγμα και για τον Εθελοντισμό που χρόνια προσπαθούν να θεσπίσουν στην Ομοσπονδία της εμπάθειας.

Ζητούμενο όλων σε αυτές τις αξιόλογες εκδηλώσεις, ένα ποιοτικό διήμερο όπου δεν εκτοξεύεται το κόστος. Στις συμμετοχές θα βρεις τους πρωταγωνιστές συνήθεις υπόπτους, αλλά και τους εραστές του ΙΑ που ξέρουν ότι θα περάσουν καλά και έγκυρα και έχουν πολύ ψηλά στη λίστα τους το Arcadia Tour. Εκδήλωση που κρατάει σε απόσταση συμπλεγματικούς ακόμα και υγιείς βιολογικά.

Arcadia

Πάτρα-Δημητσάνα, ΙN-ΟUT.

Όμορφες εικόνες στην υψηλού επιπέδου μαρίνα της Πάτρας όπου ο Νικόλας Τσελέπης, ο Mr Elia έχει τον πρώτο λόγο. Στο δρόμο για τη Δημητσάνα δε λείπει το παιχνίδι της έξυπνης πλοήγησης με την πονηρή μ.ω.τ. των εκπλήξεων Καράμπελα και στα αυτοκίνητα, στο εσωτερικό τους, εναλλάσσονται τα χαμόγελα με τα σκυθρωπά πρόσωπα, χωρίς να λείπει και η ένταση. Την επομένη στο Δημητσάνα IN-OUT το απόλυτο σε τοπία και οδόστρωμα, με τις εναλλαγές του δρόμου, να πονοκεφαλιάζουν τις κυρίες που θα ήθελαν και να φωτογραφίσουν. Ακόμα και με το iPad του υπολογισμού της μ.ω.τ.

Είναι μαγικό αυτό που συμβαίνει στη regularity διαδικασία και ειδικώς στις Touring εκδηλώσεις by Καράμπελας. Την ώρα που είσαι ευτυχής σε σχέση με το χρόνο, χάνεις μια τουλίπα και τα συναισθήματα εναλλάσσονται.

Arcadia

Άλλωστε, πρόκειται για ασκήσεις που προσφέρονται για ζευγάρια, για δυνατούς φίλους, για το γονιό με το παιδί του, αλλά και για εν δυνάμει σχέσεις ακόμα και προσωπικές, όταν προκύπτουν φιλίες με τις παρεξηγήσεις να σβήνουν μέσα στο χρόνο. Άλλωστε σε αυτή την κοινότητα, σε κάθε έκφραση της, συμμετέχουν πολιτισμένοι και η συγγνώμη έχει την αξία της.

Κοινωνία που απαιτεί σεβασμό και η εκτίμηση μας εκφράζεται στη μέγιστη τιμή! Το περιβάλλον, η πεμπτουσία της regularity διαδικασίας με αντικείμενο το ΙΑ. Όπως για τον καθένα εκφράζεται διαφορετικά. Ιερό το αυτοκίνητο των προγόνων μας, αλλά και αυτό που αγοράστηκε ως σκουπίδια και ανακατασκευάστηκε με υπομονή και μεράκι! Στο Arcadia Tour η τέλεια απεικόνιση. Το TdP η διεθνής του έκφραση, ως και έκθεση ιδεών.

Arcadia

Για την ιστορία…

Στο κάλεσμα, πολλοί νέοι, αρκετές κυρίες ως μικτό αλλά και αμιγώς γυναικείο πλήρωμα, όλες γοητευτικές, όπως και τα αυτοκίνητα τους. Οι περισσότεροι με την προσοχή στις εφαρμογές των κινητών τους ώστε να είναι ακριβείς, αλλά φυσιολογικά είναι οι μάστερ που διακρίθηκαν.

Εκδήλωση με αποτελέσματα χωρίς δορυφόρους που άλλωστε εκφράζουν τη μισή αλήθεια σε σχέση με την εγκυρότητα, όπως διαπιστώθηκε στο Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις. Σε πλήρη αντίθεση με τον αγώνα στην Πίνδο.

Ανθρώπων έργο και εδώ έχουμε κριτές-κοσμήματα σε αφετηρίες και ενδιάμεσες χρονομετρήσεις, διαδικασία που αρέσει σε αρκετούς.

Arcadia

Νικητές, ο μετρ στην απόλυτη προσαρμογή κάθε τύπου regularity. Ο Άρης Γεωργοσόπουλος, είχε δίπλα του στο γνωστό Matra, τον Νίκο Κοντοπό, έναν regularity-man της πειθαρχίας που δε διαπραγματεύεται τις αρχές του. Συνδυασμός, που δίνει το παρόν σε κάθε τύπου regularity άσκηση, όντας και ανταγωνιστικοί. Ο κ. Άρης Γεωργοσόπουλος, που ακολουθεί ένα διακριτικό motivo που ζηλεύεις.

Δεύτεροι, οι “ομοσπονδιακοί” Πρωταθλητές. Παιχνίδι στα χέρια του Νίκου Αρβανίτη η δύστροπη Healey. Δίπλα του, η κ. Ιωάννα Χαραλαμπάκη έχει έρθει κεφάτη από τη Ρουμανία, οπότε διακρίθηκαν σε έναν αγώνα που τους ταιριάζει.

Arcadia

Υψηλού επιπέδου όλοι οι συμμετέχοντες, αλλά είναι πολύ όμορφο να βλέπεις στο βάθρο το “ζευγάρι των γιατρών”. Με sporting DNA ο Παύλος Βοτζάκης είχε Συνοδηγό του στο ΜΙΝI, τη γοητευτική Σύζυγο και Συνάδελφο του κ. Βάσω Κατμερού.  Η απόλυτη αντίθεση με τον συνήθως συνοδηγό του, τον σκληροτράχηλο “πτέραρχο” Αντώνη Ρέκκα της ωραίας παρέας του Μάρλεϊ…

Ακολούθησαν οι άνθρωποι μας. Ο Άκης Μερτινός με τον Τζέρυ Κυπραίο στο πράσινο Φιέστα. Η απόδειξη πως δεν πρόκειται για πυρηνική φυσική αλλά για άσκηση ακριβείας σε όλα. Απλά, σοβαροί.

Arcadia

Όμορφες εικόνες

Με τους Βασίλη/Άννυ/Ραφαήλ που μοιράστηκαν τη λευκή Supra. Με τους πάντα ευγενείς όπως ήταν ο αείμνηστος μπαμπάς τους, οι ενθουσιώδεις αλλά με μέτρο, αδερφοί Σινάνογλου. Όταν ο  Άνδρεας Χαραλαμπόπουλος διδάσκει την υψηλή ποιότητα του αείμνηστου μπαμπά του Νίκου. Την ώρα που ο κ. Γιώργος Σαρρής μεταφέρει εικόνες από το Mille Miglia.

Arcadia

Ολοκληρώνουμε, με την υψηλού επιπέδου συζήτηση μας με τον εύστοχο Νίκο Αρβανίτη και με τον νικητή της Πάρνηθας Δημήτρη Καλογερά. Δίπλα του στην Alfa Junior, ο ιδιαίτερα ώριμος Αποστόλης, ο Καλογεράς Junior, ένας εξαιρετικός τύπος στην εφηβεία.

Το δείπνο, της γνωστής των υπόπτων παρέας σε XXL διάσταση, στο εξαιρετικό εστιατόριο “Ου Μπλέξεις”, στη γειτονική Ζάτουνα. Το προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

Arcadia

Διαμονή μας

Στο “Εν Δημητσάνη” στην είσοδο της πόλης, όπου ο ιδιοκτήτης κάτοχος κόκκινου Evo 9 που δεν πωλείται, διδάσκει φιλοξενία με τον τρόπο που ταιριάζει και στον εσωτερικό τουρισμό μας. Τίποτα τυχαίο…

Ανανεώνουμε για το Tour du Peloponnese τον Οκτώβριο, οπότε και ετοιμάζεις βαλίτσα. Μείνετε συντονισμένοι. Από την Δημητσάνα, προσκεκλημένοι του Triskelion._ Σ. Χ.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΛΑΖΑΡΟΥ, ΑΡΧΕΙΟ 4Τ

Στον παρακάτω ηλεκτρονικό σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε τα αποτελέσματα του Arcadia Classic Tour 2022: https://www.triskelion.gr/results-apotelesmata-0

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • ARCADIA
  • Arcadia
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ