08 Μαρ 2018

1ο mini Dyno Day

Κάθε Mini έχει ένα μοτέρ και κάθε μοτέρ έχει το χαρακτήρα του. Το δικό σου, τι τύπος είναι; Ροπάτο; Δυνατό; Καλορρυθμισμένo; Άγριο; Εκρηκτικό; Κουρασμένο αλλά επίμονο; Ολόφρεσκο κι αδοκίμαστο; Εργοστασιακός πιστός σύντροφος; Αλήθεια, ξέρεις; Μια δυναμομέτρηση, θα σε πείσει!

Ό,τι μοτέρ κι αν έχεις, νομίζεις ότι έχεις ή θα ήθελες να έχεις, το Classic Mini Club σε προσκαλεί στο 1ο mini Dyno Day του που θα γίνει στις εγκαταστάσεις της DynoWorx, στο Κορωπί το Σάββατο 31/03/2018, από τις 09.00 έως τις 17:00. Θα περάσουμε όμορφα, θα ακούσουμε πολλά Mini να δίνουν ρέστα, θα δούμε τι έχει ο καθένας κάτω από το καπό του και πώς αυτό αποδίδει, θα κλέψουμε ιδέες και θα πάρουμε παραδείγματα. Όλα αυτά με κέφι, μουσική, καφέ, snacks και πολλά, πολλά Mini!

Για πληροφορίες εδώ, για εγγραφές στο email: scorpiom58@gmail.com Στη δήλωση παρακαλώ αναφέρετε: χρονολογία κατασκευής, τύπο (inno, clubman κλπ), κυβισμό και αν έχετε κάτι ιδιαίτερο (ροϊκή, πονηρό καπάκι, εκκεντροφόρο, καρμπυρατέρ κλπ). Το κόστος ανέρχεται στη τιμή των 35 ΕΥΡΩ ανά αυτοκίνητο, κάθε αυτοκίνητο θα κάνει έως 2 πατήματα στο δυναμόμετρο. Καλό είναι να έρθετε με «τσεκαρισμένα» και σωστά ρυθμισμένα αυτοκίνητα ενώ εσείς θα καθορίσετε τις μέγιστες στροφές δοκιμής, εκτός αν έχετε «κόφτη»;-). Οι θέσεις είναι περιορισμένες, κατά μέγιστο 30, οπότε δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας.