top icon
Αγώνες/Διοργανώσεις

Mystery Event Triskelion – 18 Νοεμβρίου: Τα εν οίκω, εν δήμω

«Ξεκλειδώνοντας» το Mystery event που συμμετείχαμε υπό συνθήκες ιδανικές… Ο Σ.Χ. στο πηδάλιο και στα πλήκτρα.

Στην Τέλεια Διαδρομή, με Lotus Excel και πρόκειται για προσωπική υπόθεση, όπου ζήσαμε τη στιγμή προσκεκλημένοι από την οργάνωση.

Μια συνήθεια του Γιάννη Καράμπελα που διαχρονικά πλέον συνδυάζεται με αυτοκίνητο του Άρη Γεωργοσόπουλου. Ένας αξιόπιστος συνδυασμός, παράδειγμα της ανιδιοτελούς σχέσης…

Triskelion

Mystery event…

Triskelion «games», με υπογραφή Γιάννης Καράμπελας και στην τρίτη του εκδοχή όντας πλέον θεσμός, αναζητούμε τη συνέχεια.

Triskelion

Για το πως θα εξελιχθεί το γεγονός από αυτή την ανήσυχη παρέα που δίνει χρώμα απογειώνοντας την τυπικά «ξενέρωτη» φιλοσοφία της Touring δοκιμασίας. Αντίστοιχα για το αν θα ξαναβρεθούμε τουλάχιστον όσοι απόψε παρόντες στα «Χρώματα» στο Μυστρά, μια δυνατή παρέα με μικτά πληρώματα σε ηλικίες και φύλο και δεν είναι τυχαίο ότι στους δέκα πρώτους συνδυασμούς, οι εννέα συνοδηγοί είναι κυρίες.

Triskelion

Το σημαντικό για την αισθητική τέτοιων εκδηλώσεων, άνθρωποι περιποιημένοι και ευγενείς με κομψές κυρίες που δεν γυρίζουν την πλάτη στο συναγωνισμό, αλλά δεν είναι και προτεραιότητα τους τα κύπελλα.

Επί του προκειμένου, στην ιδιαίτερα προσεγμένη απονομή, όπου ο sporting Παύλος Βοτζάκης αξιοποίησε το ταμπεραμέντο της κ. Βασιλικής Κατμερού-Bοτζάκη και της κόκκινης Scalino, με τα delorto να κροταλίζουν και να αναστατώνουν ακόμα και στις 600 σ.α.λ. Με δυο κοσμήματα ο Sir Pavlos στη μάχη και που περπατάς Πέτρο Βασιλόπουλε να τους απολαύσεις.Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ο Δημήτρης Χαρούλης, με την κ. Φαίδρα Συριώτη δίπλα του στη λευκή Gulietta 1.6 του 1978.

Triskelion

Την τριάδα κορυφής, ένα σύνολο για Concours d’ Elegence, ανθρώπων και μηχανών, συμπληρώνουν, οι Νίκος Μπραζιώτης-κ. Κρίστα Πετροπούλου με την εμβληματική Matra Murena, αυτοκίνητο με πιστοποιητικό ότι στους δύο χωράει τρίτος, αρκεί να είναι συγγενής πρώτου βαθμού. Γαλλική κατασκευή με άποψη, ιδιοκτησία κοσμηματοπωλείου με έδρα στον Άλιμο.

Triskelion

Με στιλ

Η αισθητική, το σημείο αναφοράς σε elegant εκδηλώσεις τύπου Regularity, το ατού όταν creator είναι ο Καράμπελας και συντονίζει την εξαιρετική του ομάδα. Προσφέροντας την 6στερη φιλοξενία που συνηθίζουν στις εκδηλώσεις τους. Απλοί, ικανοί και έμπειροι που γνωρίζουν το ρόλο τους και τον διαχειρίζονται υποδειγματικά.

Triskelion

Λεβίδι-Σπάρτη IN-OUT…

Τίποτα στην τύχη και η «γνωστοποίηση» για την πρώτη συνάντηση στο Λεβίδι γίνεται μέσω SMS στις 06:10 ξημερώματα Σαββάτου. Από τη μία οι χρόνοι του Έβανς και της παρέας του που μάταια προσπαθούν να δημιουργήσουν ενδιαφέρον για το WRC και από την άλλη, οι οδηγίες που συνδυάζονται με πρόσκληση αυστηρά προσωπική. Υπερβολή που σου αρέσει και σε κολακεύει, κακά τα ψέματα.

H συνέχεια, πανδαισία, με πέντε ευφυέστατες δοκιμασίες των 60 χλμ. η καθεμία, με ενημέρωση σε σφραγισμένο φάκελο με βουλοκέρι, στο τέλος της μιας, αφετηρία της επόμενης. Η κορίνα στο τέλος κάθε ε.δ. που προειδοποιεί, ο κριτής που πιστοποιεί και η συνέχεια σφραγισμένη.

Απολαυστικές η Αλωνίσταινα, το Θεόκτιστο και η Λυκόχια και με ασφάλτινο τερέν και τα συναισθήματα κτυπούν κόκκινο. Μοιράζεσαι με την υπομονετική Ρένα Γκίνη στιγμές από το παρελθόν εδώ. Με Φερτάκη και Ευθύμη το ‘84 και το ‘85, νύχτα στο 240 RS και σήμερα, επιτέλους χειμώνας με τη Lotus σε εντελώς διαφορετική διάσταση. Σε παρασύρουν τα τοπία, αυτή η σπάνια ελληνική ομορφιά όπως τη ζήσαμε σήμερα στην Τέλεια Διαδρομή…

Triskelion

Με τη Lotus

«Ξεχάστηκες και θα καθυστερήσουμε», σχολιάζει διακριτικά η κ. Ειρήνη με σύμβουλό της το iPhone Pro τοποθετημένο στο ταμπλό. Επιβεβαιώνεις, οπότε να συστηθούμε από τη Λυκόχια στη Μεγαλόπολη. Η Lotus Excel, με ικανοποιητική θέση οδήγησης, εργονομία που θέλει το χρόνο της για να μην ψάχνεσαι, ενώ το κάθισμα θέλει τη σωστή ρύθμιση, ώστε να αξιοποιήσεις ένα εξαιρετικά ζυγισμένο πλαίσιο. Τα ατού, ο εξαιρετικός κινητήρας των 2,2 λίτρων, το 5άρι κιβώτιο με επιλογέα που σε προκαλεί να χρησιμοποιείς και τα φρένα. Κατηφορίζοντας στο άγνωστο και έχεις την αίσθηση ότι τα κουράζεις αλλά κανένα πρόβλημα για ένα αμάξωμα σχεδόν 1.200 κιλά. Έχουμε να κάνουμε με μια Lotus, που σημαίνει σεβασμός στον ειδικό που θα πιέσει και έχεις το σωστό τιμόνι ώστε με πλεονέκτημα το σχετικά κοντό μεταξόνιο να την απολαύσεις και σε ευελιξία. Είναι αξιόπιστη, όντας εξαιρετικά συντηρημένη και αν είχες τη δυνατότητα παρέμβασης θα έψαχνες τη σκληρότητα των αμορτισέρ.

Η Lotus, η ευχάριστη έκπληξη. Το Mystery event, η αναμενόμενα εξαιρετική εκδήλωση απο διεθνείς και έπεται συνέχεια.

Σε διαφορετικά επίπεδα. Εντός και εκτός της επικράτειας, με σεβασμό σε όσους συμμετέχουν._Σ.Χ.

Triskelion

Αποτελέσματα

Triskelion

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ