top icon
Αγώνες/Διοργανώσεις

Time Speed Distance Regularity Rally 2019: με τις καλύτερες εντυπώσεις

O AC3 (Argolis Classic Car Club) συνδιοργάνωσε με τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Σπορ Αυτοκινήτων (ΣΙΣΑ) και υπό την Αιγίδα του Δήμου Φυλής το Time Speed Distance Regularity Rally το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019.

Το T.S.D. Regularity Rally σχεδιάστηκε και πραγματοποιήθηκε με επιτυχία από δύο έμπειρες λέσχες κατόπιν άψογης συνεργασίας κατά γενική ομολογία των συμμετεχόντων. Ήταν μία εκδήλωση σταθερής Μ.Ω.Τ. έξω από τα συνηθισμένα στη σχεδίαση, εκτέλεση, κανονισμό, αθλοθέτηση με σκοπό την ασφαλή οδηγική απόλαυση και ευχαρίστηση των πληρωμάτων. Οι εξαιρετικές καιρικές συνθήκες βοήθησαν να υλοποιηθεί στο έπακρο ο σχεδιασμός της εκδήλωσης. Στην αφετηρία στη Φυλή βρέθηκαν 37 πληρώματα όπου στις 10:30 έλαβαν εκκίνηση από τον Αντιδήμαρχο Δήμου Φυλής κ. Λιάκου Ε., τον Πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Φυλής κ. Βλάχο Δ. και τον σύμβουλο οδικής ασφάλειας Περιφέρειας Αττικής, παρουσία κατοίκων και φίλων του ιστορικού αυτοκινήτου. Το επίπεδο συναγωνισμού ήταν και φέτος πολύ υψηλό, αφού η λίστα συμμετοχών περιλάμβανε πολλούς πρωταγωνιστές του Ελληνικού Πρωταθλήματος Regularity, αρκετοί εξ αυτών με εμπειρία αγώνων του εξωτερικού και μάλιςτα πληρώματα που συμμετέχουν στο διεθνούς φήμης Rallye Monte Carlo Historique.

Στις 26 χρονομετρήσεις που έγιναν με το σύστημα chronopist /ΣΙΣΑ, η άμεση αναμετάδοσή τους επέτρεψε στον εκδότη αποτελεσμάτων Πρόεδρο του ΣΙΣΑ να τα αναρτήσει εντός 60 λεπτών από τον τερματισμό των πληρωμάτων, και να γίνει σε 90 λεπτά η απονομή επάθλων. Μετά από συνεχείς ανακατατάξεις στην κορυφή, νικητές της εκδήλωσης αναδείχθηκαν οι Μουστάκας Σ.- Μουστάκας Ν. με Alfa Romeo Alfasud. Στην κατηγορία με υψηλή Μ.Ω.Τ. αμέσως μετά τους νικητές κατετάγησαν οι Κονταράτος Θ.- Ιατρίδης Ι. με Porsche 911 και Δελαπόρτας Γ.-«Huffy» με VW Golf GΤi. Στην κατηγορία μεσαίας ΜΩΤ είχαμε καθολική επικράτηση τριών ΜΙΝΙ, του αυτοκινήτου θρύλου που φέτος γιορτάζει τα 60 χρόνια του: Γεωργακόπουλος Γ.–«ΤSΙΤ» Morris Mini, Κουνέλης Δ.–Κουνέλης Α. Mini Cooper, Δούρος Τ.- Μποζιονέλος Γ. Austin Μini.

Στην κατάταξη για αυτοκίνητα χωρίς συνδεδεμένα όργανα απόστασης –χρόνου (Α/Ο) υψηλότερα τερμάτισαν τρία πληρώματα με ιταλικά αυτοκίνητα: Λάγγας Γ.-Μαλτέζου Ε. Alfa Romeo 75, Θεοδοσίου Β.-Νασόπουλοσ Λ. Alfa Romeo Berlina, Βαξεβανίδης Γ- Βαξεβανίδης Η. Lancia Delta. Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Φυλής που πραγματοποίησε την απονομή επάθλων στους νικητές και διακριθέντες δήλωσε ενθουσιασμένος και ότι επιθυμία του Δήμου είναι να επαναληφθεί η εκδήλωση και του χρόνου, όπως ζητήθηκε και από πολλά πληρώματα, που πλέον αποτελεί και επιδίωξη της οργανωτικής επιτροπής.

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Φυλής για την στήριξη και την άψογη οργανωτική συνεργασία και τον υποστηρικτή μας www.sptableware για τα δώρα που πρόσφερε σε διακριθέντα πληρώματα. Εκτός από τα μέλη των Σ.Ι.Σ.Α και AC3 που συμμετείχαν ευχαριστούμε επίσης τα πληρώματα από τις λέσχες, ΦΙΛΠΑ, ΑΣΜΑ, ΑΛΑΛ, Α.Π.Π.Λ.Ε καθώς και CMC, SPTableware, Capitol που μασ τίμησαν με τη συμμετοχή τους._Δελτίο Τύπου Οργανωτικής Επιτροπής

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ