4 troxoi website home 4 troxoi forum

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ 4ΤΡΟΧΟΙ

CARS NET

www.fia.com
Είναι το site, από όπου πρέπει να αρχίζετε κάθε χρονιά. Επιλέξτε «αγγλικά/γαλλικά» ως γλώσσα (ανάλογα με τις γνώσεις σας) και στο κάτω μέρος της κεντρικής σελίδας θα βρείτε συνδέσμους για τα παγκόσμια πρωταθλήματα Rally, Formula 1, GT και Formula 3000. Ναι, είναι τέλος αγωνιστικής περιόδου και δεν υπάρχουν νέα, αλλά ανάλογα με την επιλογή σας θα βρείτε ανασκοπήσεις για όλους τους αγώνες του κάθε πρωταθλήματος. Οι έμπειροι «surfers» θα δουν ότι οι ανασκοπήσεις αυτές λειτουργούν στα επιμέρους URLs του κάθε αγώνα, οπότε, αν τις προσθέσετε στο αρχείο επιλεγμένων προσωπικών σας sites, θα είσαστε έτοιμοι για άμεση ενημέρωση, τώρα, που σε λίγο αρχίζουν τα πρωταθλήματα.

www.peugeot.gr
Το site είναι εντελώς καινούργιο, λειτουργικότατο και γρήγορο. Παρουσιάζεται σύντομα ―ίσως, όταν διαβάζετε τις γραμμές αυτές, να είναι «στον αέρα»― και θα δώσει πολλές περισσότερες πληροφορίες στους ενδιαφερομένους τόσο για τα μοντέλα της Peugeot όσο και για τα αξεσουάρ, για τα οποία οι φανατικοί της φίρμας ενδιαφέρονται. Ένα μεγάλο τμήμα του site καταλαμβάνουν οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά του 206 CoupeCabriolet, του μοντέλου που αναμένεται αυτό το καλοκαίρι «να κλέψει καρδιές».


www.renault.gr
Η MAVA, επίσημη αντιπροσωπεία της Renault στην Ελλάδα, απέκτησε, έστω και αργοπορημένα, το δικό της site. Oι πληροφορίες χαρακτηρίζονται επαρκείς με αναλυτική παρουσίαση των μοντέλων, του επίσημου δικτύου, των νέων κτλ., αλλά στην ενότητα της χρηματοδότησης θα περίμενε κανείς κάτι περισσότερο, με ενδεχόμενη δυνατότητα interactive υπολογισμού. Η ενότητα των μεταχειρισμένων αποτελεί επίσης σημείο προς καλύτερη εμπορική εκμετάλλευση στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του Διαδικτύου. Το μέγεθος και το κύρος της εταιρείας αποτελούν εγγύηση πως σύντομα θα ακολουθήσει τις επιταγές των καιρών.

www.ac-schnitzer.de
Οι κάτοχοι αυτοκινήτων, αλλά και μοτοσικλετών BMW μπορούν να ενημερωθούν για τις δυνατότητες βελτιώσεων, αλλά και τα αξεσουάρ που διαθέτει ο φημισμένος γερμανικός οίκος. Ο ενδιαφερόμενος επιλέγει το μοντέλο της αρεσκείας του και στη συνέχεια ενημερώνεται για τις διαθέσιμες βελτιώσεις (κινητήρας, ανάρτηση, εσωτερικό κτλ.) Πέραν τούτου, στο site περιλαμβάνεται η ιστορία του οίκου, καθώς και το δίκτυο αντιπροσώπων, ενώ διακρίνεται για την πληρότητα και την ευκολία πλοήγησης. Αν, λοιπόν, είστε κάτοχος BMW ή σας ενδιαφέρουν οι βελτιώσεις, μην παραλείψετε να το επισκεφθείτε.

Μελλοντικές παρουσίες
Για όσους «βιάζονται» και θέλουν να είναι «πρώτοι» στην πρόσβαση σε καινούργια sites, η στήλη μετέρχεται κατασκοπικών μεθόδων για την πληροφόρησή σας. Τα όσα ακολουθούν είναι πληροφορίες για όσα πρόκειται να εμφανιστούν σύντομα στο ελληνικό Web και τις οποίες, φυσικά, θα πληροφορηθούν από τη στήλη.
e-shop ετοιμάζει αντιπροσωπεία μεγάλου γερμανικού οίκου.
Tο site της ΤΕΧΝΟΚΑΡ Α.Ε. θα υποστεί ριζική μεταβολή με στόχο να εξυπηρετήσει ακόμα καλύτερα τους ενδιαφερομένους για τα μοντέλα της SEAT.
Σύντομα θα υπάρξει ολοκληρωμένο site με θέματα αγώνων ταχύτητας στο εξωτερικό. Προς το παρόν, η ενδιαφερόμενη εταιρεία επιλέγει την «αγωνιστική της» διεύθυνση.