top icon
  • Stellantis - Mirafiori

    Μαχαίρι σε 2.500 θέσεις εργασίας στην Ιταλία σε μεγάλη αυτοκινητοβιομηχανία

  • Ford Explorer

    Νέο Ford Explorer: Ξεκινούν οι πωλήσεις με τιμές από 43.700€

  • Hyundai i30 Hatchack N Line

    Αέρας ανανέωσης για το Hyundai i30

  • Audi Q4 Sportback 45 e-tron

    Audi Q4 Sportback 45 e-tron: Δοκιμάζουμε το premium ηλεκτρικό SUV της Audi

  • Porsche Cayenne E-Hybrid

    Οδηγούμε την Porsche Cayenne E-Hybrid – πιο ώριμη από ποτέ!

  • BMW Μ2 Porsche GT4 RS Cholomontas

    Με BMW M2 και Porsche 718 GT4 RS στον Χολομώντα – Κακά τα ψέματα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ

Top Stories

Όμορφες εικόνες από τους Γιάννη και Μάριο Κουσκούτη, οργανωμένη διαδικασία σε ασφαλές περιβάλλον από τον Λάμπρο Αθανασούλα, ακούσματα από Rally3, αλλά είναι τα σοβαρά πρόσωπα αποφασισμένων συνοδηγών με εμπειρία και το χαμόγελο νέων οδηγών με στυλ που σε παρασύρουν στα πλήκτρα…

Στο ανανεωμένο Audi Q4 45 e-tron η απόδοση φτάνει τους 286 ίππους (210 kW), η ροπή τα 545 Nm, ενώ σύμφωνα με το εργοστάσιο σε μικτό κύκλο εξασφαλίζει τη δυνατότητα κάλυψης έως και 534 χιλιομέτρων με μία φόρτιση. Δοκιμάζουμε την έκδοση Sportback και ευπειθώς αναφέρουμε.

Ονειρευόμαστε και στοχεύουμε. Άμα το αποφασίσεις, θα το αποκτήσεις. Από το «Lounge», λοιπόν, μερικές προτάσεις για όλα τα βαλάντια. Καιρός να το ρίξουμε έξω και να «περιποιηθούμε εαυτούς και αλλήλους».

Το ημερολόγιο έγραφε Κυριακή 23 Μαΐου 2021. Μία ιστορική ημερομηνία από την στιγμή που μετα από 17 χρόνια, ο παλμός του Ελληνικού karting χτύπησε και πάλι στην Κρήτη. Στην «Pista Park» των Χανίων διεξάγεται και πάλι επίσημος αγώνας στην Κρήτη μετά από το 2004 που είχε πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο.

Ενόψει της προετοιμασίας της για το φετινό Le Mans, η Porsche πραγματοποιεί ένα 36ωρο τεστ στην Motorland Aragon της Ισπανίας έχοντας έναν εκλεκτό φιλοξενούμενο πίσω από το κόκπιτ της υβριδικής 963.

Το Classic Legends Rally 2024 είναι ένα ράλλυ για ιστορικά αυτοκίνητα που συνεχίζει την 25ετή παράδοση του ΣΙΣΑ να τιμά διαδρομές και θρύλους, που χάραξαν την αγωνιστική ιστορία της χώρας μας.

Με μια εβδομάδα να μένει για τον δεύτερο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Regularity η ΑΛΑΚ και η οργανωτική επιτροπή δουλεύει για να προετοιμάσει το 8ο Rally Regularity Σικυωνίων – ΙΚΤΕΟ Κιάτου, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου.

Το σωματείο μηχανοκίνητου αθλητισμού Off Road Team με συνδιοργανωτή το ΣΜΑ ΤΡΙΣΚΕΛΙΟΝ και την υποστήριξη των Ε.Λ.Ι.Α και ΑΡ.Σ.Ο.Ε. οργανώνουν για 10η συνεχόμενη χρονιά το Arcadia Classic Tour.

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ