top icon
  • Abarth Classiche 1300 OT

    Abarth Classiche 1300 OT: Throwback στα ’60s

  • Alfa Romeo Milano

    Alfa Romeo Milano: Γιατί δεν κατασκευάζεται στην Ιταλία

  • Audi S3 Sportback

    Πρεμιέρα για το νέο Audi S3 – Πότε έρχεται – Πόσο θα κοστίζει

  • Tiguan 1.5 eTSI 10ps

    Οδηγούμε το νέο VW Tiguan στην Ελλάδα

  • BYD Seal

    Δοκιμάζουμε το BYD Seal AWD

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ

Top Stories

Στο διάστημα που η σήραγγα θα παραμείνει κλειστή η κυκλοφορία θα διεξάγεται προς όλες τις κατευθύνσεις με αμφιδρόμηση του νοτίου κλάδου, δηλαδή μέσω σήραγγας για την ασφάλεια της οποίας δεν υπάρχει καμία συζήτηση.

Η στιβαρή και σπορ σχεδίαση, τα υψηλά επίπεδα άνεσης και οι απαράμιλλες τεχνολογίες με αιχμή του δόρατος το νέο υβριδικό σύστημα e:HEV είναι μερικοί μόνο από τους άσσους που κρατά στο μανίκι του το νέο Honda ZR-V.

Πονοκέφαλος για τον ανταγωνισμό, ευρωπαϊκό και μη, το νέο BYD Seal έχει όλα τα τεχνολογικά φόντα προκειμένου να ανακατέψει για τα καλά την τράπουλα στην κατηγορία των μεσαίων σεντάν που μπαίνουν στην πρίζα. Για την περίσταση, δοκιμάζουμε επί ελληνικού εδάφους την «μεγάλη» τετρακίνητη έκδοση των 530 ίππων και ευπειθώς αναφέρουμε.

Η ηλεκτρική έκδοση του Kia Niro, έρχεται να συμπληρώσει τη γκάμα του μοντέλου και να μειώσει σημαντικά το αποτύπωμά του, χωρίς εκπτώσεις στους άλλους τομείς, που αφορούν την πρακτικότητα και την άνεση.

O κινητήρας των 1,5 λίτρων με τους 150 ίππους που τροφοδοτεί το Skoda Octavia Grand Coupe συνδυάζεται πλέον και με «έξυπνο» ήπιο υβριδικό σύστημα, ενισχύοντας περαιτέρω την «value for money» πλευρά του μοντέλου.

Ονειρευόμαστε και στοχεύουμε. Άμα το αποφασίσεις, θα το αποκτήσεις. Από το «Lounge», λοιπόν, μερικές προτάσεις για όλα τα βαλάντια. Καιρός να το ρίξουμε έξω και να «περιποιηθούμε εαυτούς και αλλήλους».

Άνοιξε τις πύλες της η Έκθεση Μοτοσικλέτας, παράλληλα με το πρώτο συνέδριο «Sustainable Ride», παρουσία διακεκριμένων ομιλητών. Οι κορυφαίες εταιρείες και τα νέα μοντέλα θα βρίσκονται στο Metropolitan Expo από τις 10 έως τις 14 Απριλίου.

Η UM Motorcycles, o αμερικάνικος οίκος δίκυκλων, αποκλειστικός εισαγωγέας του οποίου στην Ελλάδα είναι η TEOREN MOTORS Β.Ν. Θεοχαράκης, θα συμμετέχει στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024, που θα διεξαχθεί στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, 10-14 Απριλίου, παρουσιάζοντας όλη τη γκάμα των μοντέλων της.

Σε μια από τις πιο εκπληκτικές αγωνιστικές του τροποποιήσεις, το «σκαθάρι» της VW απέκτησε κάποτε στη Βραζιλία δύο κινητήρες και ισχύ 400 ίππων, προκειμένου να τα βάλει με τα Ford GT40 και τις Lola. Οδηγός του, ο μεγάλος Emerson Fittipaldi…

Όλα είναι έτοιμα για την αφετηρία του 10ου επετειακού Arcadia Classic Tour 2024, μια συνδιοργάνωση των σωματείων Off Road Team και ΤΡΙΣΚΕΛΙΟΝ και με την υποστήριξη των ΑΡ.Σ.Ο.Ε. και Ε.Λ.Ι.Α.

Έμειναν τέσσερις ημέρες για την Ανάβαση Βούλας. Στις 13 Απριλίου στον «Κρεμασμένο Λαγό» θα απολαύσετε δράση, θέαμα & φιλοξενία έτσι όπως την προσφέρουν ο ΣΙΣΑ και ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Μέχρι στιγμής, οι συμμετοχές έχουν φθάσει τις 90...

Ο AC3 (Argolis Classic Car Club) συνδιοργανώνει με τον Δήμο Φυλής το Time Speed Distance Regularity Rally ιστορικών αυτοκινήτων, το Σάββατο 25 Μαΐου 2024, το οποίο προσμετρά στο AC3 /Argolis Historic Trophy 2024 με συντελεστή 1.

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ