Αγώνες Αγώνες

MotoGP: Αναβάλλεται για τον Νοέμβριο και το GP Αργεντινής

Το GP Αργεντινής αναβάλλεται για τον προσεχή Νοέμβριο ακολουθώντας και αυτό τoν «δρόμο» των GP Ταϊλάνδης και ΗΠΑ.

Με φόντο τις ραγδαίες εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο που αφορούν τον νέο κορονοϊό, η FIM, η IRTA και η Dorna ανακοίνωσαν προ ολίγων λεπτών την αναβολή του GP Αργεντινής, το οποίο θα πραγματοποιούνταν, σύμφωνα με τον πρότερο προγραμματισμό, το τριήμερο 17-19 Απριλίου, αποτελώντας τον πρώτο αγώνα στο MotoGP για το 2020.

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις των διοργανωτών του θεσμού, η νέα ημερομηνία τέλεσης του αγώνα στο Termas de Rio Hondo είναι το τριήμερο 20-22 Νοεμβρίου.

Θυμίζουμε πως πριν 24 περίπου ώρες οι διοργανώτριες αρχές ανακοίνωσαν την αναβολή του GP στις ΗΠΑ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με το νέο πλάνο αγώνων για το 2020, στο Circuit Οf Τhe Americas το τριήμερο 13-15 Νοεμβρίου.

Οι παραπάνω… καραμπόλες έχουν ως αποτέλεσμα την εκ νέου μετάθεση του τελευταίου αγώνα για το 2020, που παραδοσιακά πραγματοποιείται στη Βαλένθια της Ισπανίας, για το τριήμερο 27-29 Νοεμβρίου.

Θυμίζουμε ότι την 1η Μαρτίου οι FIM, IRTA και Dorna ακύρωσαν τον αγώνα της μεγάλης κατηγορίας ο οποίος ήταν προγραμματισμένος να γίνει στο Losail του Κατάρ, ενώ την επομένη το GP Ταϊλάνδης αναβλήθηκε βρίσκοντας νέα θέση στο καλεντάρι του θεσμού το τριήμερο 2-4 Οκτωβρίου.

Μέχρι νεωτέρας, τη θέση του πρώτου αγώνα για το 2020 παίρνει το Gran Premio Red Bull de Espana, το οποίο είναι προγραμματισμένο για το τριήμερο 1-3 Μαΐου στη Jerez της Ισπανίας.

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου