Αγώνες Αγώνες

MotoGP: Δεύτερη επέμβαση για τον Marquez, χάνει και το Brno

Ο Marc Marquez υπεβλήθη σε νέα επέμβαση στο χέρι του και δεν πρόκειται να αγωνιστεί ούτε στο Τσεχικό Grand Prix.

Στο Ισπανικό GP, που άνοιξε την αυλαία της φετινής σεζόν του MotoGP, ο Marc Marquez υπέστη μία σοβαρή πτώση που τον είδε να σπάει το δεξί του χέρι. Μόλις δύο μέρες αργότερα μπήκε στο χειρουργείο για να αποκατασταθεί η ζημιά, με τον Δρ. Xavier Mir να του τοποθετεί μεταλλική λάμα για την στήριξη του οστού.

Αυτή η μεταλλική πλάκα, όμως, έσπασε μετά την προσπάθεια του Ισπανού αναβάτη να αγωνιστεί στο GP της Ανδαλουσίας, 5 μέρες μετά την επέμβαση, με αποτέλεσμα να κρίνεται απαραίτητο το 2ο χειρουργείο, μόλις σήμερα (3 Αυγούστου), και πάλι από τον Δρ. Mir.

Η Repsol Honda σε ανακοίνωσή της αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο Marc Marquez υπεβλήθη σε δεύτερη επέμβαση σήμερα, Δευτέρα 3 Αυγούστου, αφού η πλάκα από τιτάνιο που χρησιμοποιήθηκε για την αποκατάσταση του δεξιού βραχίονά του υπέστη ζημιά. Ο Δρ. Xavier Mir και η ομάδα του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Dexeus αντικατέστησαν με επιτυχία την πλάκα αυτή κι ο Marc Marquez θα παραμείνει τώρα στο νοσοκομείο για 48 ώρες προτού πάρει εξιτήριο.»

Σε αυτό το διάστημα, ο Δρ. Mir θα αξιολογήσει τον χρόνο που απαιτείται για την πλήρη αποκατάσταση του οστού, κάτι που σημαίνει πως ο πρωταθλητής θα πρέπει να μείνει εκτός και στο Grand Prix στο Brno, που θα διεξαχθεί το προσεχές τριήμερο 7-9 Αυγούστου._Δ.Μ.

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου