Αγώνες Αγώνες

MotoGP: Marc Marquez is back

Μόλις δύο 24ώρα μετά την επιτυχημένη επέμβαση στην οποία υπεβλήθη, ο Marc Marquez επιστρέφει στη Jerez με το ιατρικό team του MotoGP να αποφαίνεται πως η φυσική του κατάσταση είναι τέτοια που του επιτρέπει να συμμετάσχει στον δεύτερο αγώνα της φετινής χρονιάς που πραγματοποιείται αυτή την Κυριακή στην Ανδαλουσία.

Με μια κίνηση που ελάχιστοι περίμεναν αλλά πολλοί είχαν διαισθανθεί ήδη από χθες, ο Marc Marquez έφτασε σήμερα στην πίστα της Jerez με ιδιωτική πτήση από την Βαρκελώνη, μόλις δύο 24ώρα μετά την επιτυχημένη επέμβαση στην οποία υπεβλήθη στην πρωτεύουσα της Καταλονίας στο δεξί του χέρι, η οποία κρίθηκε επιβεβλημένη από τους θεράποντες ιατρούς μετά το κάταγμα που υπέστη το βραχιόνιο οστό του 26χρονου Ισπανού ύστερα από μία σφοδρή πτώση την περασμένη Κυριακή στον πρώτο αγώνα της φετινής σεζόν.

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις, μετά τα απαραίτητα τεστ και εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη πριν λίγες ώρες, το ιατρικό team του MotoGP έδωσε και επίσημα το πράσινο φως στον Ισπανό προκειμένου να συμμετάσχει στο GP Ανδαλουσίας, το οποίο «εκκινεί» αύριο Παρασκευή και ολοκληρώνεται την Κυριακή με τον αγώνα.

Προς το παρόν, άγνωστο παραμένει αν ο Marc Marquez αποφασίσει να λάβει μέρος σε όλες τις χρονομετρημένες διαδικασίες των Ελεύθερων Δοκιμών 1, 2, 3 και 4 που θα διεξαχθούν την Παρασκευή και το Σάββατο.

Την ίδια στιγμή, κατάλληλοι να αγωνιστούν το προσεχές τριήμερο κρίθηκαν οι - επίσης - τραυματίες Alex Rins και Cal Crutchlow. Όπως και ο Ισπανός αναβάτης της Repsol Honda, έτσι και ο Βρετανός της LCR Honda υπεβλήθη την Τρίτη σε εγχείρηση προκειμένου να αποκατασταθεί ένα μικρό κάταγμα στο σκαφοειδές οστό του δεξιού χεριού του – από τη μεριά του, ο αναβάτης της Ecstar Suzuki ταλαιπωρείται μετά τη δική του πτώση από ένα κάταγμα/εξάρθρωση στον δεξί του ώμο.

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου