Αγώνες Αγώνες

MotoGP: Στην εργοστασιακή ομάδα της Ducati ο Jack Miller για το 2021

Ο Αυστραλός αναβάτης εξασφάλισε τη συμμετοχή του για το 2021 στην εργοστασιακή ομάδα της Ducati, ενώ σε εκκρεμότητα παραμένει η ανανέωση του συμβολαίου του Andrea Dovizioso με την ιταλική ομάδα.

Η προαγωγή του Jack Miller στην εργοστασιακή ομάδα της Ducati στο MotoGP για το 2021 ήταν προεξοφλημένη εδώ και αρκετό καιρό με δεδομένες τόσο τις περσινές πολύ καλές εμφανίσεις του Αυστραλού με τα χρώματα της δορυφορικής μοτοσικλέτας της Pramac Racing Team, όσο και τις μέτριες επιδόσεις του νυν αναβάτη της, Danilo Petrucci, στο δεύτερο μισό του 2019.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα η ομάδα του Borgo Panigale, το νέο συμβόλαιο του Jack Miller είναι μονοετούς διάρκειας με δυνατότητα επέκτασής του και για το 2022.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Jack Miller, ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο MotoGP το 2015, είναι ο τρίτος Αυστραλός αναβάτης, μετά τους Troy Bayliss και Casey Stoner, που θα αγωνιστεί με την εργοστασιακή ομάδα της Ducati.

Jack Miller - Ducati

Οι διαπραγματεύσεις της Ducati με τον Andrea Dovizioso αναφορικά με το μέλλον του στην ιταλική ομάδα βρίσκονται εν εξελίξει, με τους Ιταλούς να επιθυμούν, μη έχοντας καλύτερες επιλογές για το 2021 (σ.σ.: θυμίζουμε πως τόσο ο Maverick Vinales όσο και ο Fabio Quartararo επέλεξαν να παραμείνουν στη Yamaha), την ανανέωση του συμβολαίου του. Ωστόσο, πολλά θα κριθούν από την οικονομική προσφορά που θα καταθέσουν οι Ιταλοί στον «DesmoDovi».

Με τις προνομιούχες θέσεις στο grid για το 2021 να είναι ήδη πιασμένες, η μετακίνηση του Jack Miller στην ομάδα της Ducati αφήνει πολύ λίγες επιλογές στον Danilo Petrucci, ο οποίος είτε θα μετακινηθεί στα SBK με τα χρώματα της Ducati, είτε θα διεκδικήσει μία θέση στην Αprilia στην περίπτωση που ο Andrea Iannone δεν καταφέρει να αγωνιστεί με τα χρώματα της ιταλικής ομάδας εξαιτίας της πρόσφατης τιμωρίας του για χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Ψηφίστε το πιο όμορφο sport coupe των τελευταίων 50 ετών. Προσοχή, δεν αναζητούμε το καλύτερο αλλά το πλέον όμορφο από το 1970 μέχρι σήμερα.

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου