Αγώνες Διεθνείς αγώνες

Αναβάλλεται και το Goodwood Festival of Speed

Το Goodwood Festival of Speed δεν ξέφυγε από τον κανόνα, καθώς η Οργανωτική Επιτροπή ανακοίνωσε την αναβολή του, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Με μια ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Goodwood Festival of Speed, η Οργανωτική Επιτροπή ανακοίνωσε την αναβολή του γεγονότος, που είχε προγραμματιστεί για τις 9-12 Ιουλίου.

Το πρώτο Goodwood Festival Of Speed πραγματοποιήθηκε το 1993, σημαίνοντας την επιστροφή του μηχανοκίνητου αθλητισμού στο Δυτικό Sussex, έπειτα από σχεδόν 40 χρόνια. Από τότε μέχρι σήμερα έχει αποκτήσει ισχυρό έρεισμα, προσελκύοντας κάθε χρόνο σπάνια αυτοκίνητα, μονοθέσια, μοτοσικλέτες και θρύλους του παρελθόντος. Παράλληλα, είναι ιδιαίτερα δημοφιλές και μεταξύ των θεατών, οι οποίοι ξεπερνούν τους 200.000 ετησίως, προερχόμενοι από περισσότερες των 70 χωρών.

"Τις τελευταίες εβδομάδες, βρισκόμαστε σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους, ώστε να κατανοήσουμε τη δυνατότητα διεξαγωγής του Festival of Speed τον Ιούλιο," δήλωσε ο Lord March, Δούκας του Richmond και εμπνευστής του αγώνα. "Λόγω της αβεβαιότητας που προκαλεί η απειλή του κορονοϊού και του γεγονός ότι δε γνωρίζουμε αν η κατάσταση θα έχει βελτιωθεί σημαντικά μέχρι τότε, δυστυχώς πρέπει να αναβάλλουμε το Festival of Speed του Ιουλίου."

Αν και προς το παρόν δεν υπάρχει ανακοίνωση για επαναπρογραμματισμό του Festival of Speed, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για αναζήτηση νέας ημερομηνίας στα τέλη του καλοκαιριού ή τις αρχές του φθινοπώρου.

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου