Αγώνες Διεθνείς αγώνες

Αναβάλλονται για τον Σεπτέμβριο οι 24 Ώρες του Le Mans

Η ACO, μαζί με τη FIA αποφάσισαν να αναβληθεί για τον Σεπτέμβριο η διεξαγωγή του 24ωρου αγώνα του Le Mans, εξαιτίας του κορονοϊού.

Ο αγώνας επρόκειτο να λάβει χώρα το Σ/Κ 13 και 14 Ιουνίου, αλλά με την κατάσταση του κορονοϊού στην Ευρώπη να χειροτερεύει καθημερινά, η διοργάνωση του αγώνα πήρε την δύσκολη απόφαση να αλλάξει την ημερομηνία σε 19-20 Σεπτεμβρίου.

Αυτό θα οδηγήσει σε μία σειρά αλλαγών και σε άλλα πρωταθλήματα που είχαν προγραμματισμένους αγώνες τον Σεπτέμβριο.

Οι ακριβείς λεπτομέρειες για τον 88ο αγώνα στο Le Mans θα ανακοινωθούν εν καιρώ.

Ο πρόεδρος του ACO, Pierre Fillon, δήλωσε:

«Η αναβολή των 24 Ωρών του Le Mans 2020, που είχαν αρχικά προγραμματιστεί για τις 13-14 Ιουνίου, αποτελεί την κατάλληλη λύση ενώπιον των εξαιρετικών συνθηκών υγείας που βιώνουμε όλοι σήμερα. Είναι αυτονόητο ότι θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια και την ποιότητα του αγώνα μας.

«Πρώτα απ' όλα, θέλω να ζητήσω από όλους να μην διακινδυνεύσουν για τον εαυτό τους, τις οικογένειές τους και άλλους. Αυτή τη στιγμή, το σημαντικό είναι να σταματήσει η εξάπλωση αυτού του ιού. Θα ήθελα επίσης να δώσω θερμές ευχαριστίες σε όλο το ιατρικό προσωπικό που εργάζεται για την προστασία της υγείας μας.

«Εργαζόμαστε περισσότερο από ποτέ ως ομάδα μαζί με τους ανταγωνιστές, τους συνεργάτες, τους οπαδούς, τα ΜΜΕ, τις ιατρικές υπηρεσίες, τις ομάδες οργάνωσης και τους κριτές.»_Δ.Μ.

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου