Αγώνες Διεθνείς αγώνες

Δεύτερος κατετάγη ο Διονύσης Λιβέρης στο Genk παρά τη νίκη [+video]

Δεύτερος στη γενική κατάταξη των τεσσάρων αγώνων που συνιστούσαν τον πρώτο γύρο του ανταγωνιστικού πρωταθλήματος καρτ ΒΝL στο περίφημο Genk του Βελγίου ήρθε το περασμένο Σαββατοκύριακο ο 15χρονος Έλληνας οδηγός, Διονύσης Λιβέρης.

Ο Διονύσης νίκησε εμφατικά στον πρώτο αγώνα της Κυριακής αλλά μια ποινή 3” για το πάτημα της διαχωριστικής γραμμής στην εκκίνηση τον έριξε στην τέταρτη θέση για τον τελικό, όπου τελικά τερμάτισε δεύτερος, κάνοντας συγχρόνως το ταχύτερο γύρο.

Στον αγώνα της ανώτατης διαμόρφωσης kart Rotax DD2 των 35 ίππων και δύο ταχυτήτων με φρένα στους τέσσερις τροχούς, συμμετείχαν 29 οδηγοί από 10 χώρες.

Επόμενος αγώνας του Διονύση είναι στο πανευρωπαϊκό των 6τάχυτων kart X30 των 50 ίππων στο Mariambourg του Βελγίου το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Ο Διονύσης Λιβέρης αγωνίζεται με την παγκόσμια πρωταθλήτρια ομάδα Daems του Βελγίου και προπονείται από τον κορυφαίο Έλληνα καρτίστα, Γιάννη Αντωνιάδη. Την προσπάθεια του έχουν υποστηρίξει η Ελβάλ-Χαλκόρ με τα άφλεκτα σύνθετα υλικά etalbondA2, η ομογενής οικογένεια Spanos με την ομάδα αμερικανικού φούτμπολ Los Angeles Chargers, η ενεργειακή εταιρία ContourGlobal και η Chipita-7Days.

Δείτε στη συνέχεια το σχετικό βίντεο από τη νίκη του Έλληνα οδηγού:

Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής του φετινού Ράλλυ Μόντε Κάρλο;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου