Αγώνες Διεθνείς αγώνες

To e-karting φιλοξενείται στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων του 2018

Ο Πρόεδρος της FIA, Jean Todt, χαιρέτησε την απόφαση των διοργανωτών των Ολυμπιακών Αγώνων Νέων του 2018 να αναδείξουν στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής τον ανερχόμενο θεσμό του e-karting.

Την ανακοίνωση ότι ο ανερχόμενος θεσμός του e-karting θα παρουσιαστεί-φιλοξενηθεί στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων που πραγματοποιούνται στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής στις αρχές Οκτωβρίου έκανε ο Πρόεδρος της FIA, Jean Todt, στα πλαίσια της παρουσίας του στην ετήσια συνδιάσκεψη της ομοσπονδίας με τίτλο «Empowering the Future: Unlocking Motor Sport’s Potential» που έλαβε χώρα στη Μανίλα των Φιλιππίνων.

Ο Jean Todt εξέφρασε την πεποίθησή του ότι το e-karting απέδειξε τη αφοσίωση σ’ ένα βιώσιμο μοντέλο, καθώς και τη δέσμευσή του στους νέους.

«Το E-Karting δεν αντιπροσωπεύει απλά μια νέα ευκαιρία όσον αφορά την ανάπτυξη του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Αποδεικνύει επίσης ότι ο κόσμος αλλάζει και ότι εμέις πρέπει να είμαστε οι ηγέτες της αλλαγής».

Και προσέθεσε:

«Το E-Karting θα παρουσιαστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων αργότερα μέσα στη χρονιά στο Μπουένος Άιρες. Αυτό σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα για τη FIA χάρη στην αναγνώρισή της από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή (IOC) τον Ιανουάριο του 2012. Επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω ότι η FIA είναι μέλος της Ένωσης Αναγνωρισμένων Διεθνών Αθλητικών Ομοσπονδιών  και ως εκ τούτου, αναγνωρίζεται ως τέτοια από την IOC»._Χ.Α.

Ποια είναι η αγαπημένη σας ελληνική Ειδική Διαδρομή σε άσφαλτο;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου