Αγώνες Διεθνείς αγώνες

Εμφατική νίκη του Διονύση Λιβέρη στο Βέλγιο

Κυρίαρχη ήταν η αγωνιστική παρουσία του νεαρού Έλληνα οδηγού καρτ, Διονύση Λιβέρη, το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Μάριεμπουργκ του Βελγίου όπου πραγματοποιήθηκε ο δεύτερος γύρος του ιδιαίτερα ανταγωνιστικού πρωταθλήματος ΒΝL.

O 16χρονος Διονύσης Λιβέρης πήρε την πρώτη θέση στους τρεις από τους τέσσερις αγώνες της διοργάνωσης και ήρθε δεύτερος στον άλλο. Έτσι, βρίσκεται πλέον επικεφαλής του πρωταθλήματος που θα κριθεί τον Οκτώβριο στην περίφημη πίστα Γκένκ του Βελγίου.

O Λιβέρης αγωνίζεται στην ανώτατη κατηγορία καρτ Rotax DD2, με καρτ 35 ίππων, δύο ταχυτήτων και φρένα στους τέσσερις τροχούς της παγκόσμιας και ευρωπαϊκής πρωταθλήτριας ομάδας DAEMS από το Βέλγιο.  Στο BNL φέτος συμμετέχουν 186 οδηγοί από 16 χώρες.

Τον Διονύση προπονεί ο κορυφαίος Έλληνας καρτίστας Γιάννης Αντωνιάδης και στηρίζουν η ΕΛΒΑΛ-ΧΑΛΚΟΡ με τα άφλεκτα σύνθετα υλικά etalbondA2, η ομογενής οικογένεια Spanos με την ομάδα αμερικανικού φούτμπολ Los Angeles Chargers, η ενεργειακή εταιρεία ContourGlobal και η Chipita-7Days.

Επόμενος αγώνας του Διονύση είναι το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα καρτ Rotax στη Σουηδία το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Δελτίο Τύπου

Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής του φετινού Ράλλυ Μόντε Κάρλο;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου