Αγώνες Διεθνείς αγώνες

Επιστρέφουν στο Indy 500 McLaren και Alonso

Η McLaren ανακοίνωσε πως θα αγωνιστεί και πάλι στα 500 μίλια της Ινδιανάπολης το 2019, με τον Fernando Alonso και πάλι στο τιμόνι.

Ο διακαής πόθος του Fernando Alonso να κατακτήσει το «Triple Crown» οδήγησε τη McLaren Racing να πάρει την απόφαση να επιστρέψει στο «Brickyard» το 2019, μετά την «εξόρμηση» του 2017, όταν ο Ισπανός αγωνίστηκε ως μέλος της Andretti Autosport.

Οι λεπτομέρειες ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές, αλλά αυτό που είναι σίγουρο είναι πως στις 26 Μαΐου 2019, ο Alonso θα είναι στο 103ο Ιndianapolis 500.

Ο CEO της McLaren, Zak Brown, δήλωσε σχετικά:

«Απολαμβάνουμε την επιστροφή μας στο Brickyard και σε αυτόν τον εκπληκτικό αγώνα. Η McLaren έχει μακρά και στενή σχέση με το Indy 500 και έχουμε αφήσει κάτι στη μέση με τον Fernando. Κανένα Indy 500 δεν είναι εύκολη υπόθεση, είναι μία μεγάλη πρόκληση. Τρέφουμε απίστευτο σεβασμό στον αγώνα και τους ανταγωνιστές μας. Επομένως, δεν έχουμε αυταπάτες. Αλλά στη McLaren είμαστε μαχητές πρώτα και πάνω από όλα, όπως κι ο Fernando. Θα το κυνηγήσουμε.»

Από τη μεριά του, ο Alonso σχολίασε:

«Έχω ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό την επιθυμία μου να πετύχω το Triple Crown. Το Indianapolis 500 το 2017 ήταν μία εκπληκτική εμπειρία και ήξερα ότι έπρεπε να γυρίσω αν είχα την ευκαιρία. Χαίρομαι που επιστρέφω με τη McLaren. Ήταν πάντοτε η πρώτη μου επιλογή αν η ομάδα αποφάσιζε να το κάνει, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος που το αποφάσισαν. Είναι ένας δύσκολος αγώνας και θα έρθουμε αντιμέτωποι με τους καλύτερους, οπότε θα είναι μία μεγάλη πρόκληση. Αλλά είμαστε μαχητές και για αυτό τρέχουμε. Κι ανυπομονώ να δω τους fans ξανά, που είναι τρομεροί»._Δ.Μ.

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου