Αγώνες Διεθνείς αγώνες

ESM-Nissan: με στόχο τη νίκη στην Αtlanta

Η αγωνιστική ομάδα της ESM, σε συνεργασία με τη Nissan, επιδιώκει να επαναλάβει την περισυνή της επιτυχία στην αμερικανική πίστα.

H ESM που τροφοδοτείται από το κινητήριο σύνολο της Nissan, θα επιδιώξει να επαναλάβει την νίκη της αυτό το Σαββατοκύριακο, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος «IMSA WeatherTech SportsCar-Petit Le Mans» στην πίστα του Road Atlanta. Πέρυσι, οι Ryan Dalziel και Scott Sharp που βρέθηκαν στη δεύτερη θέση της κανονικής σεζόν και σε συνεργασία με το Brendon Hartley, κατέλαβαν το πρώτο σκαλοπάτι του βάθρου, μετά από έναν εντυπωσιακό αγώνα 10 ωρών. Το αυτοκίνητο των Pipo Derani, Johannes van Overbeek και Bruno Senna (nr 22) βρέθηκε στην τέταρτη θέση.

Η ομάδα κατευθύνεται με ακμαίο ηθικό στον αγώνα του Σαββατοκύριακου, με το nr 22 να έχει κερδίσει τον προηγούμενο γύρο του «WeatherTech Raceway» στην Laguna Seca. Επιπλέον, το nr 22 με τον συνοδηγό στο Petit Le Mans Timo Bernhard, έχει ένα επιπλέον κίνητρο για νίκη, καθώς ο Johannes van Overbeek ανακοίνωσε ότι θα αποσυρθεί από τους επαγγελματικούς αγώνες, στο τέλος της περιόδου. Καθώς εδώ και καιρό ο van Overbeek αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι στην ιστορία του Αμερικανικού μηχανοκίνητου αθλητισμού, ένας νέος οδηγός θα κάνει το ντεμπούτο του στις ΗΠΑ με την ομάδα ESM. Συγκεκριμένα, ο Γάλλος Norman Nato θα ενώσει τις δυνάμεις του με τον Dalziel και τον Sharp με το Νο.2, στο Road Atlanta. O Nato έχει πλούσια αγωνιστική εμπειρία στην Ευρώπη.

 

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου