Η Porsche παρουσίασε την 99X, το μονοθέσιο με το οποίο θα αγωνιστεί στην πρώτη της σεζόν στο πρωτάθλημα της Formula E.

Βρισκόμαστε τρεις μήνες πριν την έναρξη της 6ης σεζόν της Formula E (22-23 Νοεμβρίου) στην Ad Diriyah, και η Porsche πρόκειται να γίνει η 11η ομάδα του πρωταθλήματος, σε μία κίνηση τεράστιας σημασίας και για τις δύο πλευρές.

Το πρώτο βήμα ήταν τα εκτενή shakedowns με το μονοθέσιο, που έχει το σασί της Spark, τις μπαταρίες της McLaren Applied Technologies, και το powertrain της Porsche.

Έπειτα, έγινε γνωστό πως η ομάδα θα έχει ως χορηγό επωνυμίας την TAG Heuer.

Το επόμενο, η παρουσίαση των χρωμάτων της – των παραδοσιακών άσπρο, κόκκινο και μάυρο.

Οι Neel Jani και Andre Lotterer, οι οδηγοί της ομάδας, παρουσία του επικεφαλής της, Pascal Zurlinden, τράβηξαν το κάλυμμα και αποκάλυψαν την Porsche 99X. Το ‘99’, που συνοδεύει τα αγωνιστικά αυτοκίνητα της ομάδας, θα χαρακτηρίσει και το μονοθέσιό της στη FE, με τους Γερμανούς να επιστρέφουν εργοστασιακά σε μεγάλη διοργάνωση από τότε που έφυγαν από το WEC στο τέλος του 2017.

Απολαύστε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το εργοστάσιο του Zuffenhausen._Δ.Μ.

Πιστεύετε πως και στο φετινό Αυτοκίνητο της Χρονιάς, από τους 7 φιναλίστ, ένα από τα ηλεκτρικά Porsche Taycan & Tesla Model 3, θα μπορούσε να επικρατήσει του συμβατικού ανταγωνισμού (BMW 1 Series, Ford Puma, Peugeot 208, Renault Clio & Toyota Corolla);

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά