Αγώνες Διεθνείς αγώνες

Gymkhana Grid: Όλα έτοιμα!

Ο χώρος στο Μαραθώνα έχει μετατραπεί σε Gymkhana playground και όλα είναι έτοιμα για τον μεγάλο τελικό του θεσμού, που φέτος πραγματοποιείται στη χώρα μας.

Η ώρα του μεγάλου τελικού πλησιάζει! Πλέον, μετράμε αντίστροφα για την έναρξη του Gymkhana Grid Final, που φέτος διεξάγεται στη χώρα μας, παρουσία μερικών σπουδαίων οδηγών του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ο χώρος που θα φιλοξενήσει το σπουδαίο γεγονός στην περιοχή του Μαραθώνα έχει ήδη διαμορφωθεί και είναι έτοιμος να φιλοξενήσει ανθρώπους, μηχανές, αλλά και τους χιλιάδες θεατές που αναμένεται να κατακλύσουν το διήμερο τις κερκίδες και τους χώρους γύρω από την πίστα. Σήμερα, οι εκπρόσωποι του Τύπου είχαν την δυνατότητα να πάρουν μια πρώτη γεύση από το χώρο, αλλά και να μιλήσουν με τους σπουδαίους αστέρες του αγώνα. Οι Ken Block, Petter Solberg, Reimon Nittis, αλλά και ο Έλληνας Γιάννης Ακράτος, μίλησαν για το event χωρίς να μπορούν να κρύψουν τον ενθουσιασμό και την ανυπομονησία τους.

Ο άνθρωπος που ξεκίνησε το Gymkhana Grid, o Ken Block, θα λάβει μέρος στον αγώνα με το εντυπωσιακό Ford Fiesta, όντας επισκέπτης της χώρας μας για πρώτη του φορά. Άνετος, έδειξε χαρούμενος που βρίσκεται εδώ, ενώ δεν έκρυψε τη χαρά του που θα αγωνιστεί μπροστά στο γεμάτο ενθουσιασμό ελληνικό κοινό. Αντίθετα, ο Petter Solberg γνωρίζει πολύ καλά τη χώρα μας, ενώ χαρούμενος δήλωσε ότι συνάντησε πολλούς και καλούς φίλους από το παρελθόν. Μάλιστα, δεν λησμόνησε να αναφέρει ότι οι δεσμοί του με την Ελλάδα είναι ισχυροί, αφού εδώ κέρδισε την πρώτη του ε.δ. στο WRC, ενώ σε Ακρόπολις ανέβηκε για πρώτη φορά στο πόντιουμ. Παράλληλα, ο Γιάννης Ακράτος, σαφώς ευτυχής, δεν έκρυψε τη χαρά του βρίσκεται στο ίδιο πάνελ με τόσο σπουδαίους οδηγούς, τονίζοντας ότι αυτό το συγκεκριμένο γεγονός είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τη χώρα μας και πως θα μπορούσε να δώσει μία μεγάλη ώθηση στο σπορ τη χώρα μας.

Η αυριανή ημέρα ανήκει ολοκληρωτικά στους οδηγούς, οι οποίοι και θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν ελεύθερα δοκιμαστικά με στόχο να γνωρίσουν την πίστα. Η πραγματική δράση ξεκινάει το Σάββατο και ολοκληρώνεται την Κυριακή με τους τελικούς. Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν ο καιρός δεν θα χαλάσει τη γιορτή, αφού για το Σάββατο και την Κυριακή, το μετεωρολογικό δελτίο προβλέπει συννεφιά, αλλά με μικρές πιθανότητες βροχής, μόνο το μεσημέρι του Σαββάτου. Παρακάτω, μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακο, ενώ περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με αγορά εισιτηρίων και όχι μόνο, μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση www.gymkhanagrid.com._Π.Τ.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο 29 Οκτωβρίου

11:00 Ανοίγουν οι πόρτες για το κοινό

12:00 Επίδειξη Terry Grant

12:10 Αγώνας Buggy

12:20 Πρώτοι αγώνες κατάταξης

14:30 Επίδειξη Terry Grant

14:40 Δεύτεροι αγώνες κατάταξης

16:50 Signing session για τους οδηγούς της Monster

17:50 Επίδειξη Drift

19:20 Ken Block Smoke show

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Κυριακή 30 Οκτωβρίου

13:00 Ανοίγουν οι πόρτες για το κοινό

13:00 Ελεύθερα δοκιμαστικά

14:00 Signing session για τους οδηγούς της Monster / Επίδειξη Drag race cars και Buggy

15:00 Επίδειξη Terry Grand / Ken Block και Andreas Bakkerud show

15:30 Gymkhana Grid Αγώνας

18:50 Gymkhana Grid Hero Battles

19:15 Gymkhana Grid Podium

Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Τουρκίας;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου