Αγώνες Διεθνείς αγώνες

Η Liqui Moly χορηγός της Hyundai στο WTCR

Η Liqui Moly συμμετέχει ως χορηγός στο πλευρό της Hyundai Motorsports στο Παγκόσμιο Κύπελλο Αυτοκινήτων Τουρισμού (WTCR).

Εδώ και περισσότερα από δέκα χρόνια, η Liqui Moly έχει παρουσία στους αγώνες αυτοκινήτων Tουρισμού. Αρχικά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα αυτοκινήτων τουρισμού WTCC και έπειτα (από την ίδρυσή τους το 2015) στις αγωνιστικές TCR, πάντα μαζί με την ομάδα της Engstler. Μαζί με αυτήν η Liqui Moly κάνει τώρα το επόμενο βήμα στο παγκόσμιο κύπελλο αυτοκινήτων τουρισμού WTCR. Εκεί, η Engstler εμφανίζεται ως ομάδα μηχανικών εργοστασίου της Hyundai. Ο Nicky Catsburg, Ολλανδός βετεράνος του WTCR, και ο Γερμανός Luca Engstler, το ταλέντο του TCR, θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν τον τίτλο, όταν θα είναι εφικτό να ξεκινήσει η σεζόν μετά την κρίση του κορονοϊού.

Και τα δύο Hyundai i30 N TCR κινούνται με λάδια Liqui Moly. Πρόκειται για το Synthoil Racetech GT1 10W-60, ένα πλήρως συνθετικό λάδι το οποίο αναπτύχθηκε ειδικά για χρήση στηνπίστα. Με τη συνεργασία με τη Hyundai, η Liqui Moly δεν αποσκοπεί μόνο στην αναγνωρισιμότητα του brand, αλλά και στην ανάπτυξη νέων πεδίων δραστηριότητας. Είναι γεγονός ότι, κατά παράδοση, η επιχείρηση επικεντρώνεται πρωτίστως στο aftermarket, δηλαδή στη διατήρηση σε καλή κατάσταση και τη συντήρηση οχημάτων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η επιχείρηση χαίρει μεγαλύτερης αναγνωρισιμότητας στα συνεργεία από ό,τι στις αυτοκινητοβιομηχανίες. Με αυτήν την τελευταία ενέργεια, η Liqui Moly θέλει να επεκτείνει τη δραστηριότητά της.

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου