12 Ιουν 2018

Η πρώτη ελληνική συμμετοχή στο Porsche Sports Cup

Ο Έλληνας Γιώργος Καρακούλας καταφέρνει να εξασφαλίσει την συμμετοχή του στο πολύ ανταγωνιστικό γερμανικό πρωτάθλημα της Porsche Sports Cup, πιο συγκεκριμένα στον 3ο γύρο του πρωταθλήματος στις 21-22 Ιουλίου, στην πίστα του Nurburgring.

Ο Γιώργος, αθλητής του ΣΜΑΚ και με καταγωγή απο την Κοζάνη, θα βρεθεί εκεί σαν rookie στην κατηγορία GT-4 με το Cayman Clubsport, με το οποιο τον είδαμε να κάνει δοκιμές στην πίστα των Σερρών. Το αυτοκίνητο εχει συνολικο βαρος 1250 κιλά και χρησιμοποιει κινητήρα 3.800 κυβικών, παράγοντας δύναμη 385 ίππων.

Η ομάδα με την οποία ο Γιώργος θα αγωνιστεί, είναι η γνωστή σε εμάς πλέον Schutz Motorsport με πολλά χρόνια εμπειρίας σε μεγάλους θεσμούς όπως αυτούς του ADAC GT MASTERS. Η ομάδα εχει ενα πολύ δυνατό πλήρωμα οδηγών στο οποίο πλέον εχει προστεθεί και ο Έλληνας πιλότος, εχοντας έτσι την ευκαιρία να αποδείξει οτι μπορει επαξια να σταθει σε αυτο το υψηλο επιπεδο. Ο Γιώργος δεν ξεχνά από πού ξεκίνησε και πως έχει φτασει σε αυτό το σημείο και θελει να ευχαριστήσει όλους αυτούς που τον στηρίζουν. Για τον λόγο αυτό και καθως δεν εχουμε δυστυχως την δυνατοτητα στην Ελλαδα να παρακολουθησουμε παρομοιους αγώνες, Ο Γιώργος θα χορηγησει μέσω του ΣΜΑΚ με πάσα εισόδου για τον αγώνα στις 21-22 ιουλίου στο Nurburgring, όλους τους φίλαθλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού που θα ηθελαν να ταξιδέψουν στην θρυλική αυτή πίστα και να απολαύσουν τις μαχες ανάμεσα σε GT αυτοκίνητα! Ευχόμαστε στον Γιώργο Καλή επιτυχία και ελπίζουμε να βρεθούμε εκεί κοντά του σε αυτή την κρίσιμη στιγμή της καριέρας του, την πρώτη του συμμετοχή σε επίσημο αγωνα της Porsche στις 21 και 22 Iουλίου.

Περισσότερες φωτογραφίες: