Ο Έλληνας Γιώργος Καρακούλας καταφέρνει να εξασφαλίσει την συμμετοχή του στο πολύ ανταγωνιστικό γερμανικό πρωτάθλημα της Porsche Sports Cup, πιο συγκεκριμένα στον 3ο γύρο του πρωταθλήματος στις 21-22 Ιουλίου, στην πίστα του Nurburgring.

Ο Γιώργος, αθλητής του ΣΜΑΚ και με καταγωγή απο την Κοζάνη, θα βρεθεί εκεί σαν rookie στην κατηγορία GT-4 με το Cayman Clubsport, με το οποίο τον είδαμε να κάνει δοκιμές στην πίστα των Σερρών. Το αυτοκίνητο έχει συνολικό βάρος 1.250 κιλά και χρησιμοποιεί κινητήρα 3.800 κυβικών, παράγοντας δύναμη 385 ίππων.

Η ομάδα με την οποία ο Γιώργος θα αγωνιστεί, είναι η γνωστή σε εμάς πλέον Schutz Motorsport με πολλά χρόνια εμπειρίας σε μεγάλους θεσμούς όπως αυτούς του ADAC GT MASTERS. Η ομάδα έχει ένα πολύ δυνατό πλήρωμα οδηγών στο οποίο πλέον έχει προστεθεί και ο Έλληνας πιλότος, έχοντας έτσι την ευκαιρία να αποδείξει ότι μπορεί επαξια να σταθεί σε αυτό το υψηλό επίπεδο. Ο Γιώργος δεν ξεχνά από πού ξεκίνησε και πως έχει φτάσει σε αυτό το σημείο και θελει να ευχαριστήσει όλους αυτούς που τον στηρίζουν. Για τον λόγο αυτό και καθώς δεν έχουμε δυστυχώς τη δυνατότητα στην Ελλάδα να παρακολουθήσουμε παρόμοιους αγώνες, Ο Γιώργος θα χορηγησει μέσω του ΣΜΑΚ με πάσα εισόδου για τον αγώνα στις 21-22 ιουλίου στο Nurburgring, όλους τους φίλαθλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού που θα ήθελαν να ταξιδέψουν στην θρυλική αυτή πίστα και να απολαύσουν τις μάχες ανάμεσα σε GT αυτοκίνητα! Ευχόμαστε στον Γιώργο καλή επιτυχία και ελπίζουμε να βρεθούμε εκεί κοντά του σε αυτή την κρίσιμη στιγμή της καριέρας του, την πρώτη του συμμετοχή σε επίσημο αγώνα της Porsche στις 21 και 22 Iουλίου.

H Volvo αποφάσισε κάθε νέο αυτοκίνητο της να διαθέτει πλέον ανώτατο όριο ταχύτητας τα 180 χλμ./ώρα. Πιστεύετε πώς αυτό θα συνεισφέρει στην μείωση των θανάτων και των σοβαρών τραυματισμών από τροχαία ατυχήματα;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά