Αγώνες Διεθνείς αγώνες

Marc Marquez «καλεί» Lewis Hamilton

Σε συνέντευξή που παραχώρησε πριν το Βρετανικό GP, ο Marc Marquez αποκάλεσε ως «ενδιαφέρουσα» μία head-to-head αντιπαράθεση σε δύο και τέσσερις τροχούς ανάμεσα στον ίδιο και τον πέντε φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή της F1, Lewis Hamilton.

Τι κοινό μπορεί να έχουν οι Marc Marquez και Lewis Hamilton; Κατ΄αρχήν, πρόκειται για δύο Παγκόμιους Πρωταθλητές και συνάμα για τα κορυφαία βάση αποτελεσμάτων το 2019 ονόματα στο χώρο των δύο και τεσσάρων τροχών, με τον Ισπανό αναβάτη της Repsol Honda να έχει ήδη στο τσεπάκι του, μόλις στα 26 του χρόνια, πέντε τίτλους στο MotoGP. Ακριβώς όσους έχει ήδη εξασφαλίσει στο μαγικό κόσμο της F1 ο 34χρονος πλέον, Lewis Hamilton.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Ισπανός αναβάτης στην Daily Mail πριν την τέλεση του Βρετανικού GP στην πίστα του Silverstone το περασμένο ΣΚ, ο Marc Marquez δήλωσε πως θα ήταν ενδιαφέρουσα μια «κόντρα» ανάμεσα στον ίδιο και τον Βρετανό πιλότο της Mercedes, τόσο με μοτοσικλέτα, όσο και με μονοθέσιο της F1.

«Θα ήταν ενδιαφέρον. Πρόσωπο με πρόσωπο, πρώτα με μονοθέσιο της F1 και στη συνέχεια με μοτοσικλέτα. Του μιλάω συχνά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ξέρω ότι οδηγεί μοτοσικλέτα καλά». 

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Lewis Hamilton σήκωσε το γάντι απαντώντας θετικά στην πρόσκληση-πρόκληση του Ισπανών μέσω ενός σχετικού story που ανήρτησε στην προσωπική του σελίδα στο Instagram.

Lewis Hamilton Instagram

Στο όλο θέμα έδωσε την… πρέπουσα για τις περιστάσεις συνέχεια το HRC, αναρτώντας στο λογαριασμό του στο Twitter το εξής:

HRC Tweet

Θυμίζουμε πως ο Marc Marquez είχε την ευκαιρία πέρσι να δοκιμάσει τις ικανότητές στο κόκπιτ ενός μονοθεσίου της F1 πραγματοποιώντας 40 γύρους με την RB8 στην πίστα Red Bull Ring.  

Από τη μεριά του, ο Lewis Hamilton πήρε στα τέλη του περασμένου έτους μια... γερή γεύση από το μαγικό κόσμο των δύο τροχών δοκιμάζοντας στην πίστα της Jerez στην Ισπανία την Yamaha YZF-R1 με την οποία η ιαπωνική εταιρεία πήρε μέρος στο πρωτάθλημα WSBK._X.A.

Πιστεύετε ότι η ΕΕ πρέπει να θεσπίσει ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές στο μέσο όρο εκπομπών CO2 του στόλου των αυτοκινητοβιομηχανιών;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου