Αγώνες Διεθνείς αγώνες

Mαταιώθηκε το Rotax MAX Challenge Grand Finals 2020

Η πορτογαλική κυβέρνηση ανακοίνωσε τα νέα αυστηρά μέτρα που ισχύουν από τις 15 Ιανουαρίου και για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Ήταν αναπόφευκτα, καθόσον τα κρούσματα, ειδικά τις τελευταίες ημέρες για την Covid-19 ήταν αυξανόμενα.

Η BRP-Rotax εξέτασε προσεκτικά όλα τα νέα γεγονότα με μεγάλη σοβαρότητα. Η εταιρεία αποφάσισε ότι λόγω των ακόμη αυξημένων κινδύνων για την υγεία και την ασφάλεια των συμμετεχόντων σε συνδυασμό με την εξέλιξη της πανδημίας στην Πορτογαλία που ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 23 Ιανουαρίου το Rotax MAX Challenge Grand Finals, να το ματαιώσει.

...Λυπούμαστε βαθιά που τελικά πρέπει να ακυρώσουμε την εκδήλωση. Γνωρίζουμε και σεβόμαστε απόλυτα ότι όλοι έχετε εργαστεί σκληρά όχι μόνο κατά τη διάρκεια της σεζόν, αλλά και τις τελευταίες εβδομάδες όταν προσπαθώντας να οργανώσετε το ταξίδι σας στην Πορτογαλία... δηλώνει ο Peter Oelsinger, Γενικός Διευθυντής BRP-Rotax.

Και συνεχίζει ...Είναι μια πολύ σκληρή απόφαση για τον Rotax, καθώς έχουμε κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να οργανώσουμε αυτό το Grand Finals event και έχουμε ήδη ξοδέψει τεράστιο χρόνο, πόρους και χρήματα. Ωστόσο, με την επιδείνωση της εξάπλωσης της Covid-19, πρέπει να δώσουμε προτεραιότητα στην ευημερία, την υγεία και την ασφάλεια των οδηγών, των μηχανικών, των συνεργατών και του προσωπικού μας. Έτσι, ο συνδυασμός όλων των πτυχών οδηγεί σε αυτήν την κατάσταση ανωτέρας βίας, γεγονός που καθιστά αδύνατη την διεξαγωγή του...

Ο Peter Oelsinger, κατέληξε: ...Η BRP-Rotax θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους εμπλεκόμενους για την κατανόησή τους σε αυτές τις δύσκολες πανδημικές περιόδους Covid-19 και το πιο σημαντικό εύχεται σε όλους να παραμείνουν ασφαλείς και υγιείς...

 

Ποια είναι η αγαπημένη σας ελληνική Ειδική Διαδρομή σε άσφαλτο;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου